Aj pri milovaní v posteli sa ta scénka ukáže iba ak je to po prvý krát
A je pravda že sa v sims 2 dá ugrilovať novorodenec?
Ešte otázočka: Mám rodinu. Dieťa dospeje a odsťahuje sa od rodičov. No po čase chcem aby sa prisťahovalo späť k rodičom. Dá sa to?
Menšie problémy
Pravidlá fóra
V tomto fóre sa musia striktne dodržiavať nasledovné pravidlá, ktoré sú kontrolované adminmi, moderátormi, poprípade podmoderátormi fóra GAMESIMS:
1. Vyhýbajte sa vulgárnym, rasistickým, reklamným, ilegálnym (c.rack, torrent, warez...) príspevkom či komentárom s podtónom erotiky a taktiež nevhodnému správaniu, ktoré na fóre vyvoláva konflikty.
2. Píšte vždy k danej téme a nerobte tzv. offtopic,
3. Nezakladajte zbytočne duplicitné témy alebo veľmi podobné či zbytočné, pred založením novej témy si fórum najprv dôkladne prezrite.
4. Vaše príspevky by mali byť vždy zmysluplné a miestne, nepíšte, keď nemusíte (príspevky typu – „To áno“, „Neviem“ alebo obsahujúce len smajlíky a pod. sa odstraňujú, považujú sa za „nahrabávanie“ príspevkov!).
5. Váš príspevok nesmie obsahovať viac ako 10 rovnakých smajlíkov a všeobecne viac ako 10 smajlíkov v jednom riadku.
6. Necitujte zbytočne t.j. po poslednom príspevku, zároveň necitujte príspevky s citáciami a obrázkami.
7. Nezobrazujte príspevky s obrázkami širšími ako je veľkosť 600.
8. Váš avatar by mal mať maximálnu veľkosť 120x120.
9. V podpisoch je zakázané mať obrázky (neplatí pre smajlíky).
10. Nepoužívajte v nastaveniach fóra skrytú prítomnosť.
Ak pravidlá nebudú dodržiavané, postupovať sa bude takto:
1. Osobné napomenutie cez pm.
2. Zavedenie varovného hodnotenia.
3. Zablokovanie prístupu na toto fórum.
V tomto fóre sa musia striktne dodržiavať nasledovné pravidlá, ktoré sú kontrolované adminmi, moderátormi, poprípade podmoderátormi fóra GAMESIMS:
1. Vyhýbajte sa vulgárnym, rasistickým, reklamným, ilegálnym (c.rack, torrent, warez...) príspevkom či komentárom s podtónom erotiky a taktiež nevhodnému správaniu, ktoré na fóre vyvoláva konflikty.
2. Píšte vždy k danej téme a nerobte tzv. offtopic,
3. Nezakladajte zbytočne duplicitné témy alebo veľmi podobné či zbytočné, pred založením novej témy si fórum najprv dôkladne prezrite.
4. Vaše príspevky by mali byť vždy zmysluplné a miestne, nepíšte, keď nemusíte (príspevky typu – „To áno“, „Neviem“ alebo obsahujúce len smajlíky a pod. sa odstraňujú, považujú sa za „nahrabávanie“ príspevkov!).
5. Váš príspevok nesmie obsahovať viac ako 10 rovnakých smajlíkov a všeobecne viac ako 10 smajlíkov v jednom riadku.
6. Necitujte zbytočne t.j. po poslednom príspevku, zároveň necitujte príspevky s citáciami a obrázkami.
7. Nezobrazujte príspevky s obrázkami širšími ako je veľkosť 600.
8. Váš avatar by mal mať maximálnu veľkosť 120x120.
9. V podpisoch je zakázané mať obrázky (neplatí pre smajlíky).
10. Nepoužívajte v nastaveniach fóra skrytú prítomnosť.
Ak pravidlá nebudú dodržiavané, postupovať sa bude takto:
1. Osobné napomenutie cez pm.
2. Zavedenie varovného hodnotenia.
3. Zablokovanie prístupu na toto fórum.
Re: Menšie problémy
Ak chceš zažiť niečo čo si ešte nikdy nezažil, musíš preto spraviť niečo čo si ešte nikdy neurobil.
-
Simko - Rodič
- Pohlavie: Sim
Tak k prvej otázke. Nie novorodenec sa ugriľovať naozaj nedá (možno len cez nejaký mod) .. a k druhej otázke áno dá sa to. To dieťa musí byť v tom výbere rodín v meste a tam je len presťahuj do domu jej rodičov
- Fuzz33
- Teenager
Aha takže sa dajú dať napríklad dve rodiny dohromady? Myslím že ich zosťahujem do jedného domu (Ach tie moje výrazy )
Ak chceš zažiť niečo čo si ešte nikdy nezažil, musíš preto spraviť niečo čo si ešte nikdy neurobil.
-
Simko - Rodič
Samozrejme, dá sa to
- Fuzz33
- Teenager
Prosím vás ako vložím obrázok zo SIMS 2 sem do fora?
Lebo to už nefunguje tak ako v sims 3 nie? No lebo ja tam žiadny priečinok nemám EA games-TS2... no ale ja tam screenshots nemám
Vkladá sa to inak ako zo sims 3? Ak áno tak ako?
Lebo to už nefunguje tak ako v sims 3 nie? No lebo ja tam žiadny priečinok nemám EA games-TS2... no ale ja tam screenshots nemám
Vkladá sa to inak ako zo sims 3? Ak áno tak ako?
-
Simko - Rodič
Je to v EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\nazov susedstva napr. zakladna hra su N001 az N003 ostatne dodatky maju svoje vlastne pismeno, napr. G001 je susedstvo rocnych obdobi apod. Potom musis otvorit priecinok "Storytelling" a v nom su dva typy obrazkov. Ten so "snapshot" v nazve bude tvoj vacsi a kvalitnejsi.
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.
(Immanuel Kant)
(Immanuel Kant)
-
schnegy - Starec
- Pohlavie: Simka
Dkujem schnegy
-
Simko - Rodič
Nahromadilo sa mi niekoľko problémov, mám všetky datadisky, išlo mi to všetko, sem-tam nejaká chyba, ale zatiaľ som to vyriešila.
- 1. Problém najnovší, nainštalovala som patch na apartment life a nechce mi spustiť hru, stále vyhadzuje hlášku "Conflict with Emulation Software detected.", lenže žiaden emulátor nemám a neviem, čím to môže byť (inak mi zrovna táto ochrana lezie neskutočne na nervy ), odinštalovala som už aj napaľovaci program Ashampoo, skúsila removal tool na securom, ale aj tak nič, všetko rovnaké
-2. nejde mi gulečník v hre, je jedno ktorý, raz si na ňom zahrajú a potom už nejde, myslím na pozemkoch
-3. urobila som si nový pozemok (plochu) a nemôžu ísť do centra (night life), nie je v zozname, skúšala som ho tam kopírovať z iného hracieho pozemku, ale aj keď tam je, nie sú tie pozemky funkčné, alebo sa zobrazia iné domy
Zatiaľ všetko, skúste pomôcť nejako
- 1. Problém najnovší, nainštalovala som patch na apartment life a nechce mi spustiť hru, stále vyhadzuje hlášku "Conflict with Emulation Software detected.", lenže žiaden emulátor nemám a neviem, čím to môže byť (inak mi zrovna táto ochrana lezie neskutočne na nervy ), odinštalovala som už aj napaľovaci program Ashampoo, skúsila removal tool na securom, ale aj tak nič, všetko rovnaké
-2. nejde mi gulečník v hre, je jedno ktorý, raz si na ňom zahrajú a potom už nejde, myslím na pozemkoch
-3. urobila som si nový pozemok (plochu) a nemôžu ísť do centra (night life), nie je v zozname, skúšala som ho tam kopírovať z iného hracieho pozemku, ale aj keď tam je, nie sú tie pozemky funkčné, alebo sa zobrazia iné domy
Zatiaľ všetko, skúste pomôcť nejako
- Sarah
- Novorodenec
Po dlhšej dobe znova otravujem!
Ked som si ku sims 2 nainštaloval dodatky (Univezita, Nočný život, Vo svete podnikania, Domáci maznáčikovia, Šťastnú cestu) tak ked zapnem hru po načítaní mi naskočí tabuľka a píše tam niečo ako Vlastný alebo upravený obsah sú zakázané! Lebo možu mať konflikt s hrou... bla bla bla! ( )
Tam si môžem vybrať či ho chcem povoliť alebo zakázať. Ale či si vyberiem jedno alebo druhé tak za pôvodné rodiny nemôžem hrať lebo sú prakticky plné downloadov!
Nechápem prečo! Dá sa s tým niečo urobiť?
A ešte niečo . Ked zapnem hru, načíta sa mi to... tak mi naskočia tie 3 ponuky susedstiev- Krasohlídkov, Podivín, Veronov... No ale ked si nainštalujem dotatok napr. OFB, tak by sa mi mali medzi tými tromi susedstvami ukázať aj to susedstvo s tohto dodatku či nie? Teda Modrany či ako sa to volá. Alebo je to nejako inak? Lebo mne sa nič také nestalo!
Ked som si ku sims 2 nainštaloval dodatky (Univezita, Nočný život, Vo svete podnikania, Domáci maznáčikovia, Šťastnú cestu) tak ked zapnem hru po načítaní mi naskočí tabuľka a píše tam niečo ako Vlastný alebo upravený obsah sú zakázané! Lebo možu mať konflikt s hrou... bla bla bla! ( )
Tam si môžem vybrať či ho chcem povoliť alebo zakázať. Ale či si vyberiem jedno alebo druhé tak za pôvodné rodiny nemôžem hrať lebo sú prakticky plné downloadov!
Nechápem prečo! Dá sa s tým niečo urobiť?
A ešte niečo . Ked zapnem hru, načíta sa mi to... tak mi naskočia tie 3 ponuky susedstiev- Krasohlídkov, Podivín, Veronov... No ale ked si nainštalujem dotatok napr. OFB, tak by sa mi mali medzi tými tromi susedstvami ukázať aj to susedstvo s tohto dodatku či nie? Teda Modrany či ako sa to volá. Alebo je to nejako inak? Lebo mne sa nič také nestalo!
-
Simko - Rodič
ale ukázalo, musíš najet do Krasohlídkova abys měl ty Modřany
A pokud se ti objevila tabulka, tak když dáš, že souhlasíš, a restartuješ hru, měl bys mít rodinky včetně downloadů znovu krásně, pokud dáš ne, tak máš pravdu, neukážou se ti a bude to děs, ale pokud si již spustil hru bez downloadů a ted je povolíš, tak už je ti to stejně prd platné
A pokud se ti objevila tabulka, tak když dáš, že souhlasíš, a restartuješ hru, měl bys mít rodinky včetně downloadů znovu krásně, pokud dáš ne, tak máš pravdu, neukážou se ti a bude to děs, ale pokud si již spustil hru bez downloadů a ted je povolíš, tak už je ti to stejně prd platné
-
NiQush - Dieťa
Aháá... ďakujem!
-
Simko - Rodič
mám otázku ked sa mi do domu dostal kon a nemozem ho z neho dostat co mam robit ?
ad 1 vymenila som dvere, neprejde cez ne. ci uz dam stodolove dvere alebo hociake ine neprejde
ad 2 skúšala som moveobjects on a tiez resetSim
ad 1 vymenila som dvere, neprejde cez ne. ci uz dam stodolove dvere alebo hociake ine neprejde
ad 2 skúšala som moveobjects on a tiez resetSim
-
Sirka21 - Teenager
V prvom rade to daj do poradne Sims 3
potom okolo tých stodolových (dvojitých) odstráň všetky predmety a to by už malo fungovať,mne resetSim čo sa pamätám vtedy pomohol keď som o 2 v noci prekvapila suseda koňom v dome
potom okolo tých stodolových (dvojitých) odstráň všetky predmety a to by už malo fungovať,mne resetSim čo sa pamätám vtedy pomohol keď som o 2 v noci prekvapila suseda koňom v dome
Nikdy som nepovedala, že som si istá sama sebou. Zmeny však prichádzajú, lebo to niekedy povedať túžim
-
Dashenka - Batoľa
už som to vyriešila ukladám si hru priebežne a tak som jednoducho vyšla z domu a vošla dnu. a ani som si neuvedomila ze som to hodila do 2 simsky
-
Sirka21 - Teenager
Ahojte...chcela by som vedieť či sa dá nejako zastaviť sta
rnutie len pár simov v rodine..nie všetkých...lebo by som chcela aby napr. som mala batoľatá dlhšie.. dakujem
rnutie len pár simov v rodine..nie všetkých...lebo by som chcela aby napr. som mala batoľatá dlhšie.. dakujem
- paulusha03
- Novorodenec
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia