Predsalen...napriek mojim skuskam, som sa rozhodla zacat pisat pribeh, uplne novy, pri ktorom si odreagujem moje stresy zo skoly a skusok. Uvod si dovolim pridat v bezobrazkovej forme, kedze je neutralneho charakteru.
------------------------------------------------------------------------------
Minule som sa pozastavil nad jednou myslienkou, ci skor ciernym humorom, ktory som zazil na vlastnej kozi. Hladel som jej do oci, pohladzal jej hebku tvar a ona sa ma so sarkazmom spytala.
"A teraz mi ako vylupnes oci?"
Dopila sampanske, zvodne sa usmiala a ani netusila, aku ma pravdu.
---------------------------------------------------------------------------
Je to uz 90 rokov po tom, co nam dovolili vyliezt spod zeme ako krysam ujst z vezenia. Po 90 rokoch opadla radiacia na zemi na vhodnu hodnotu na novy zivot. Posledna atomova vojna vyzmykala skoro posledne stopy zivota..no ta predposledna nas pripravila na tuto moznost..Ludske podzemne kralovstvo vytvorilo zasobaren , ba vyrobu kysliku, precistovania vody, podzemne nemocnice, skoly, hospody...Uz poslednych 150 rokov vieme ako zit pod zemou dokonalym zivotom. Mnohi z nas pod zemou stale su...Lenze ja a niektori odo mna sme na povrchu..Dychame kyslik, ktory vytvaraju budy v strede mesta, obsadzujeme nasu podu podla dedicnych papierov..Ba co viac...Nasiel som sposob ako si doplnit organy...Po predchadzajucej atomovej vojne sme totiz zacali odumierat, preto technici z Nasa upriamili pozorovania na nahradu organov umelymi organmi a krvou, ktora by bola schopna sa prisposobit i povodnemu telu i telu vytvoreneho zo zivych kovov...Ja...lovec...si doplnam v mojom novom dome organy...z jedinych zivych bytosti...Mam totiz v uzbe portal...casovy portal, cez ktory mi sem chodia pobludene bytosti z dvadsiateho storocia este s plnou vybavou...Ano..atomova bomba potvrdila najhorsie predpoklady, potrhala casopriestor a ja som zacal vydavat tiene, ci nahle sa zjavujuce osoby na ulici. Hned som pochopil o com to je... A zacal som biznis...Som obchodnik s organmi....
-----------------------------------------------------------------------------------
Pod ruškom noci...13:NOVY DIEL!!!!!
Moderátor: Sašena
Pod ruškom noci...13:NOVY DIEL!!!!!
Naposledy upravil savi3 dňa Štv 22 Jan 2009, 17:15, celkovo upravené 3
-
savi3 - Starec
- Pohlavie: Simka
Skoro ma vyStrelo(nie vytrelo ) ked som uvidela Pribehy-Autor:Savi3!!!
A inac, supeeeeer (trochu nechutne )
A co to to hlasovanie?
A inac, supeeeeer (trochu nechutne )
A co to to hlasovanie?
Láska je ako príklad z matematiky... počítaš... zmýliš sa... chceš sa opraviť ale už je neskoro... zvoní
○ Deviant ○
○ Deviant ○
-
katty - Starec
no jo vies...ja som mala jeden dost krvavi pribeh na starom fore..neviem ci si ho zazila..a kedze nemam skompletizovanu zalohu...tak som skusila cosi nove..v dalsom diely budu obrazky....a hlasovanie? ved chvilu vyckaj
-
savi3 - Starec
V hlasovani som dala 2. moznost, podla skuocnosti, originalsnejsi pribeh som necitala
Láska je ako príklad z matematiky... počítaš... zmýliš sa... chceš sa opraviť ale už je neskoro... zvoní
○ Deviant ○
○ Deviant ○
-
katty - Starec
-
savi3 - Starec
Neva, a dobry vyber smajlov
○ Deviant ○
○ Deviant ○
-
katty - Starec
jejko mna to chytilo .......... bola som kuknut ci mi niekto neokementoval pribeh a zaujimalo ma to nam to savi urobila ....................jaj je to pekne ja asi zmesam bus
Moje a Kattyne forko: http://www.kamitown.forums-free.com/
čo ti rodičia chcú...najprv nás učia rozprávať a chodiť...a teraz máme držať hubu a sedieť na zadku
čo ti rodičia chcú...najprv nás učia rozprávať a chodiť...a teraz máme držať hubu a sedieť na zadku
-
prasiatko - Zrelý
No tak na toto sa teším, len čo som videla savi trochu mi bude chýbať Svetlá temnota, myslela som, že bude pokračovanie fňuk...ale toto vyzerá fakt kvalitne...júúj teším sa na to ako malá
Bez lásky sa nedá žiť, bez bolesti sa nedá milovať.
but I always say,
one's company,
two's a crowd,
and three's a party.
but I always say,
one's company,
two's a crowd,
and three's a party.
-
XCHERRYX - Dospelý
-
Maggi - Starec
Iha...a ja ze sa vybuvam, kuknem na net...a aha ho kolko komentov
Nebojte sa, svetla temnota este nie je stratena..takze klidek..a toto?...no nova inspiracia...hihi
Gatmi, neboj, na twoju lasku moje morbiditiny nemaju, ved sme kazda z ineho sudka v pisani
diki za podporu
Nebojte sa, svetla temnota este nie je stratena..takze klidek..a toto?...no nova inspiracia...hihi
Gatmi, neboj, na twoju lasku moje morbiditiny nemaju, ved sme kazda z ineho sudka v pisani
diki za podporu
-
savi3 - Starec
jééj savi začala znova s príbehom hoci nie so svojím "starým známym" ,ale verím,že tento bude rovnako dobrý ako ten predtým zase niečo nové a originálne..len by ma zaujímalo kde si prišla na takúto inšpiráciu? a ešte som zvedavá ako k tomuto pofotíš obrázky ale tak s tvojou šikovnosťou..
"Až keď niekoho stratíme, tak si uvedomíme, čo pre nás znamenal."
-
Alison - Starec
jaa? ja nevjem...mne sa sniva a taak:D:D no hej hej...uz som vyrobila v simoch postavy...len teraz sa trosku zas poucim tak treba trochu pockat
-
savi3 - Starec
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia