The Sims 2 Free Time / Voľný čas
Moderátor: Sašena
-
Lincey - Starec
- Pohlavie: Simka
Poradte
čawte, nevedeli by ste mi niekdo kto má datadisk FREE TIME natočiť video ako stavajú od začiatku až po koniec auto? Alebo mi nafotiť veľa fotiek zo stavania auta?
Pár otázok: Dá sa postaviť len jeden druh auta alebo viacej?
Dajú sa auta spraviť rôzno-farebné?
Dajú sa na ne dať nejaké hovadiny ako napr. spoiler?
Soryy ,že tie otázky znejú akoby som chcel z tohto datadisku spraviť Need for speed uderground 2 ale nikdy som nebol o tomto datadisku poraidne nformovaný a v každej recenzii som čítal len o všeobecnosti lebo nič iné tam nebolo.
Za pochopenie a odpovede vopred ďakujem
Pár otázok: Dá sa postaviť len jeden druh auta alebo viacej?
Dajú sa auta spraviť rôzno-farebné?
Dajú sa na ne dať nejaké hovadiny ako napr. spoiler?
Soryy ,že tie otázky znejú akoby som chcel z tohto datadisku spraviť Need for speed uderground 2 ale nikdy som nebol o tomto datadisku poraidne nformovaný a v každej recenzii som čítal len o všeobecnosti lebo nič iné tam nebolo.
Za pochopenie a odpovede vopred ďakujem
Dve veci sú nekonečné: Vesmír a ľudská blbosť
Albert Einstein
TOMAK JE BOH! JEDINÝ KTORÝ IŠIEL KVOLI NÁM (závislákom) AŽ DO SAN FRANCISCA!
Albert Einstein
TOMAK JE BOH! JEDINÝ KTORÝ IŠIEL KVOLI NÁM (závislákom) AŽ DO SAN FRANCISCA!
-
Brayen - Trestaný
Re: Poradte
Brayen píše:1. Dá sa postaviť len jeden druh auta alebo viacej?
2. Dajú sa auta spraviť rôzno-farebné?
3. Dajú sa na ne dať nejaké hovadiny ako napr. spoiler?
1. Postaviť sa dá len jeden druh.
2. Autá si môžeš nastriekať podľa farieb, ktoré tam sú na výber (je ich okolo 7)
3. Nie to sa nedá.
Fórum - http://forum.thesims2.cz/
-
KingTommy - Batoľa
keďže datadisk Free time sa mi dosť páči a čakanie na TS3 sa stalo nekonečným tak som sa včera trošku hrala a fotila
detail Džina
prosím, prosím chcem byť bohatá (nevšímajte si tú simku v tom pyžame, ani ten dom, za tú rodinu som nehrala ani nepamätám)
aaaa želania sú vyčerpané, tak sa Džinova lampa vzniesla do vzduchu, zavrtela a vyparila
inak ak niektorý neviete ako dostať lamku, tak som prišla na taký trik, nefunguje to vždy, ale občas sa to podarí, jednoducho si zavolajte tú cigánku a ona príde a dá vám Džina
inak ak si prajete bohatstvo od džina tak vám padajú vrecia s peniazmi, on vám najskôr dá 10 000,- potom vám padne 7 000,- potom 4 000,- a potom 1 000,-
inak ešte obrázok šiat, ktoré môžete ušiť až keď máte zlatý odznak, tam máte voľby, že akú látku chcete na vrch a spodok, myslím že toto som tu ešte nespomínala, že sa to dá

detail Džina

prosím, prosím chcem byť bohatá (nevšímajte si tú simku v tom pyžame, ani ten dom, za tú rodinu som nehrala ani nepamätám)

aaaa želania sú vyčerpané, tak sa Džinova lampa vzniesla do vzduchu, zavrtela a vyparila

inak ak niektorý neviete ako dostať lamku, tak som prišla na taký trik, nefunguje to vždy, ale občas sa to podarí, jednoducho si zavolajte tú cigánku a ona príde a dá vám Džina

inak ak si prajete bohatstvo od džina tak vám padajú vrecia s peniazmi, on vám najskôr dá 10 000,- potom vám padne 7 000,- potom 4 000,- a potom 1 000,-
inak ešte obrázok šiat, ktoré môžete ušiť až keď máte zlatý odznak, tam máte voľby, že akú látku chcete na vrch a spodok, myslím že toto som tu ešte nespomínala, že sa to dá

Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!
- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
- Nechajte ma snívať.
-
Emerald - Globálny moderátor
Mne väčšinou ta cigánka s džinom prišla vtedy,keď som dosiahla maximum z niektorého druhu záľub.
A aj ja som si šila šaty len ma to potom nejak prestalo baviť.A tieto sú pekné.
Mne sa najviac páči na tomto datáči tá súťaž o najlepšie jedlo,ten moj sim sa pred vyhodnotenim vzdy klepal
A aj ja som si šila šaty len ma to potom nejak prestalo baviť.A tieto sú pekné.

Mne sa najviac páči na tomto datáči tá súťaž o najlepšie jedlo,ten moj sim sa pred vyhodnotenim vzdy klepal

-
Mafuš - Dieťa
Mňa ohľadom šiat dosť sklamalo, že pre deti sa dá šiť vlastné iba pyžamo... možno by som viac ocenila nejaké šaty. Zato som veľmi spokojná s teenmi (dievča aj chlapec - ten mesh z OfB pre dievčatá milujem
) a batoľatami, ktoré majú na výber prekrásne textúry, takže aj neladiaca kombinácia dopadne skvele.

Animelist || Mangalist || Shelfari || Little Ramblings
The drowning girl's fingers
Search for the entrance stone, and more.
Lifting the hem of her azure dress,
She gazes -
At Kafka on the shore...
The drowning girl's fingers
Search for the entrance stone, and more.
Lifting the hem of her azure dress,
She gazes -
At Kafka on the shore...
-
Luana - Deaktivovaný účet
Ja keď som mala FreeTime, tak mi tá cigánka vždy nosila lampu...už som ani nemohla od nej kúpiť lektvary alebo dohodnúť rande...vždy mi len doniesla lampu a ušla 

"A jsme doma. Moc sídlí tam, kde lidé věří, že sídlí. O nic víc a o nic méně."
"Takže moc je jen fraškou?"
"Stínem na zdi. Jenomže stíny umějí zabíjet. A často se stává, že velmi malý člověk dokáže vrhat velmi velký stín."
"Stínem na zdi. Jenomže stíny umějí zabíjet. A často se stává, že velmi malý člověk dokáže vrhat velmi velký stín."
-
Jaina - Starec
hej potom ju treba zavolať druhý krát a už sa dá od nej kupovať alebo požiadať o rande 

Tomak je náš kráľ!
- Nechajte ma snívať.
- Nechajte ma snívať.
-
no veď práve, mne sa to nedalo...hocikedy som ju zavolala aj 10-krát za sebou, a vždy mi len doniesla lampu a utiekla
"A jsme doma. Moc sídlí tam, kde lidé věří, že sídlí. O nic víc a o nic méně."
-
Jaina - Starec
Re: Free Time
Inak v FT v tých odmenách ak dáte Simom čo sú po vede tú možnosť aby mali po kliknutí na ďalekohľad možnosť "Privolať mimozemšťanov" tak vám spravia toto, je to dosť vtipné ako baterkou posielajú do vesmíru signály

Tomak je náš kráľ!
- Nechajte ma snívať.
- Nechajte ma snívať.
-
Re: Free Time
to sa mi uz raz stalo, tusim som milion rokov nepouzivala dalekohlad a potom kukam, ze aka nova moznost
a tiez som mala takeho vedatora simika

-
schischa - Starec
Späť na Datadisky a ostatné dodatky k The Sims 2
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť