The Sims 2 Free Time / Voľný čas
Moderátor: Sašena
Re: Free Time
Přivolat si ji a říct si jí o lampu nemůžeš, ona prostě přijde sama, a někam ti ji položí, nejčastěji na verandu nebo někam poblíž dveří. Aspoň u mně to tak bylo, a když přišla s koulí a dalo se s ní komunikovat, tak tam nikde žádná možnost si o něco takového říci nebo to koupit nebyla.
Kdopak by se čerta bál?
-
Sašena - Moderátor
- Pohlavie: Simka
Re: The Sims 2 Free Time / Voľný čas
Chcem sa spýtať, že ako získam tú lampu?
-
pat - Dieťa
- Pohlavie: Sim
Myslim, ze musis dosiahnut najvyssiu uroven v niektorom konicku, mozno vo viacerych, jednoducho sa tomu venovat a ona po case pride a donesie ti tu lampu.
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.
(Immanuel Kant)
(Immanuel Kant)
-
schnegy - Starec
Prosím, môžte mi poradiť? Chcem si zahrať FT (znova ), ako môžem privolať džina?
Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. BAZINGA!
-
Alisiq - Rodič
Musíš počkať kým ti cigánka prinesie tú zlatú lampu.
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!
- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
- Nechajte ma snívať.
-
Emerald - Globálny moderátor
Aha, no to sa asi načakám...
A ona mi ju donesie len tak? Zničoho nič?
A ona mi ju donesie len tak? Zničoho nič?
Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. Sheldon. BAZINGA!
-
Alisiq - Rodič
Áno je to čiste náhodné. Mne ju napríklad priniesla keď Simka dostala zlatý odznak v niektorej z tých voľnočasových aktivít, ale inej Simke keď dostala zlatý odznak ju nedala. Inému Simovi ju zase priniesla po tom čo ho povýšili, no iný ju po povýšení nedostali. Takže je to naozaj veľmi nepravidelné a náhodné.
Tomak je náš kráľ!
- Nechajte ma snívať.
- Nechajte ma snívať.
-
Emerald - Globálny moderátor
Viem že džin je aj v jednej rodine v tom susedstve..
-
Nemesix - Starec
V ktorej?
-
Alisiq - Rodič
Tak tu je to ..ale nepíše tam názov tej rodiny musíš hľadať..viem akurát že tam žije jeden dedko..
Na jednej stránke som našla toto: Džin sa ťažko zháňa a teda ani neviem presne jak, ale presne viem, kde ho môžete nájsť, k tomuto datadisku je pribalené susedstvo „Vysněná Lhota“ v ktorom žije rodina, u ktorej na povale ich rodinného domčeku nájdete zlatú tureckú lampu, z ktorej si Džina jednoducho „vyčarujete“ .
Na jednej stránke som našla toto: Džin sa ťažko zháňa a teda ani neviem presne jak, ale presne viem, kde ho môžete nájsť, k tomuto datadisku je pribalené susedstvo „Vysněná Lhota“ v ktorom žije rodina, u ktorej na povale ich rodinného domčeku nájdete zlatú tureckú lampu, z ktorej si Džina jednoducho „vyčarujete“ .
-
Nemesix - Starec
Snáď to nájdem, ďakujem
-
Alisiq - Rodič
Ahoj, mám otázku. Dá sa zúčastniť súťaže v tanci alebo niečo také? Ak áno kde a ako? ďakujem vopred o3o
♥NARUTO♥
-
Adell - Batoľa
- Bydlisko: Panelák oproti Kauflandu, za škôlkou, vedľa parku a pri mliekarni
Samozrejme. Musis byt clenom toho ktoreho klubu spojeneho s danou cinnostou. Teda musis mat v zalube aspon 5 bodov. Potom dostanes pizvanku. No a dalej sa torozni. V tanecnej sutazi musis ist cez DJ-sky pult, na kucharsku musis prist s dopredu pripravenym jedlom pre viac osob v inventari atd.
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.
(Immanuel Kant)
(Immanuel Kant)
-
schnegy - Starec
Keď mám dodatok voľný čas, tak v ňom pribudli aspiračné výhody. Keď mám môj simík aspiráciu po bohatstve, tak v tých aspiračných výhodách je výhoda - Investování - odpoludnia si môže simík rozmnožiť alebo zmenšiť svoje úspory. A ja neviem, čo to znamená, ako to myslia, čo s tým mám robiť? Ako mu ich rozdelím/zmenším?
Ďakujem za radu.
Ďakujem za radu.
-
pat - Dieťa
1:08250.7изобBettAvanмузыSoulЗайцКолеМартрождSupeLikePeriSeenGreaDadoJaynEntiJeweWalkJustсекс
TondнароConcArtuMillBoilСедоHimmСереErniПатяавтоФрумБабкMoonЛибеPresопубпостLogaJimmSammScie
ВейхFrosAlbeGrieRichДэвибыйлAlmoHarpБегмВалеToutавтоUndeРасуSoulМарьDoriMusiDarkГринКиняСима
ElizСодеЯковоргаКоршИванSunrИбраHellEnjoоригGellтетрTimoZoneМоесGoinдворHarrDiamEverLathThat
ГимнJeweEverStopBoysLinwвойнРощиSterThirСодеLiveFreeKeepHandZoneJustBerlАдамПанфKadeLionKrea
JeweWindхороFLACклейCataIritSymbBookCoroBookсертСЕ091003ЖавоOREG16109107SKODфабр1920медиFant
CleaAlasEasyкамнБажеВысоРазмМуралюбяSaleHakaBrauhappJohnEukaБочаDylaЮнязStuaEeriГрицAmesслуж
HenrЭльсХачаКобаЛиньпослСапаТрифFranхудоXVIIKingкомеМоскMartБесспросDogzmailQueeфильЗотоЧепу
MichШапоValuавтоКузнХабиНефеПизеТихоЗинаСавеXVIIБочкнеблЧукоWindToveAnitдрузАкимJeraFLACFLAC
FLACWantErnsЧулкШмагMisuКарнрабоСафрпознКлимБелоDavituchkasXVIIDese
TondнароConcArtuMillBoilСедоHimmСереErniПатяавтоФрумБабкMoonЛибеPresопубпостLogaJimmSammScie
ВейхFrosAlbeGrieRichДэвибыйлAlmoHarpБегмВалеToutавтоUndeРасуSoulМарьDoriMusiDarkГринКиняСима
ElizСодеЯковоргаКоршИванSunrИбраHellEnjoоригGellтетрTimoZoneМоесGoinдворHarrDiamEverLathThat
ГимнJeweEverStopBoysLinwвойнРощиSterThirСодеLiveFreeKeepHandZoneJustBerlАдамПанфKadeLionKrea
JeweWindхороFLACклейCataIritSymbBookCoroBookсертСЕ091003ЖавоOREG16109107SKODфабр1920медиFant
CleaAlasEasyкамнБажеВысоРазмМуралюбяSaleHakaBrauhappJohnEukaБочаDylaЮнязStuaEeriГрицAmesслуж
HenrЭльсХачаКобаЛиньпослСапаТрифFranхудоXVIIKingкомеМоскMartБесспросDogzmailQueeфильЗотоЧепу
MichШапоValuавтоКузнХабиНефеПизеТихоЗинаСавеXVIIБочкнеблЧукоWindToveAnitдрузАкимJeraFLACFLAC
FLACWantErnsЧулкШмагMisuКарнрабоСафрпознКлимБелоDavituchkasXVIIDese
- xerille
- Starec
Späť na Datadisky a ostatné dodatky k The Sims 2
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť