No, mňa to vcelku baví..dá sa povedať ... Najviac ma zaujali nové oblečenia...šlachtické... A, aj tie papagáje sú super Avšak mohli dať do základky (a ja som dúfal že budú tu) KONE, teda ako prepravný prostriedok.. ..šiklo by sa, simíci sú pomalýý A myslím že by to vcelku obohatilo hru (alebo pridalo na kšefte EA )
Mě Medieval celkem dost chybí. Líbilo se mi to. Strašně moc. Nechybělo tomu kouzlo, atmosféra, hudba, báječný nápad. Bohužel jsem to tehdy měla jen propůjčené Ale možná bych si to mohla přát od brášky k Vánocům Každopádně jsem na to už měla nejednou chuť. A přibylo kokrétně s P&N něco nového než jen oblečení, objekty a papoušci? Nějaké úkoly, hrací postavy (pirát třeba, jako je kněz, král nebo lékař) nebo tak něco?
"I am a reader. Not because I don't have a life, but because I choose to have many." - Anonymous
No, pribudli questy...Pribudli nové objekty (ako napr. nové tróny, zrkadlá, sedačky...) Vlastne celá sada do Throne room...V Dvoch štýloch : piráti a šlachtici...Dodatok ma stál 20€ a vôbec to nelutujem No, piráta a šlachtica vzali že hráš za krála ak tomu chápeš Čiže ako hrdinovia nepribudli žiadny...ani budovy....