Vražedné tajomstvo
Moderátor: Totodile7625
Príspevkov: 9
• Stránka 1 z 1
Vražedné tajomstvo
Takže po dlhom váhani som sa rozhodol začať s príbehom. Je to môj prvý príbeh tak to prosím berte na ohľad Hlavné postavy: Cassidy Splash Jessica Selbi Elli Toren Claire Chung Chugs Keys Takže som sa rozhodla začať nový život. Vysokoškolský, život bez rodičov a daleko od domova. Budem bývať v jednom dome spolu so svojími kamoškami zo strednej ktoré tiež chodia na výšku. Chvíľu som stála predo dvermi a rozmýšľala či mám naozaj vstúpiť do nového života. No nakoniec som zazvonila. Otvorila mi Elli korá práve niečo robila v kuchyni. Ostatné baby pozerali telku. S Elli sme sa privítali. Pochopiteľne kedže sme sa 4 mesiace nevideli. Dalšou na rade bola Claire ktorá hned stala zo sedačky a letela ku mne. Prišla aj Chugs a s tou som sa aj porozprávala. Jessica iba sedela a mračno na mňa pozerala. No lebo mi sme sa dosť pohádali a bola riadne nahnevaná. Ale nakoniec prišla aj ona a poriadne ma privítala. Cítila som sa ako v nejakej dráme ale bola som rada že sme sa udobrili Pište ale nebojte sa určite sa ešte zlepším ale toto je iba začiato
Ak chceš zažiť niečo čo si ešte nikdy nezažil, musíš preto spraviť niečo čo si ešte nikdy neurobil.
-
Simko - Rodič
- Pohlavie: Sim
Re: Vražedné tajomstvo
No tak píšte ved už chcem nový diel dnes sem dať
Ak chceš zažiť niečo čo si ešte nikdy nezažil, musíš preto spraviť niečo čo si ešte nikdy neurobil.
-
Simko - Rodič
ako začiatok to bolo v pohode..keď píšeš prvý príbeh tak je to v pohode....fotky by som trocha očakávala kvalitnejšie ..alebo skus fotit bez toho diamaantu..bolo by to omnoho lepšie ..som zvedavá na dalsi diel
skús sa inšpirovať touto stránkou http://chic-sims.blog.cz/ Máš tam príbehy a k tomu super fotky fakt
skús sa inšpirovať touto stránkou http://chic-sims.blog.cz/ Máš tam príbehy a k tomu super fotky fakt
-
Nemesix - Starec
- Pohlavie: Simka
Velmi pekne ti dakujem Nem No ja by som sa chcl tak trocha inšpirovať jedným filmom. Volá sa Sesterstvo nemilosrdných (Sorority Row) No tak další dielik bude možno ešte dnes.
-
Simko - Rodič
Akože inšpirácia je fajn..ale ja myslím tými fotkami ...že tú kvalitu alebo tak nejak sa snaž
-
Nemesix - Starec
- Pohlavie: Simka
Jasné posnažím sa... a dakujem ti Nový diel bude bohužiaľ až zajtra
Edit: No tak sľubejem že až zajtra lebo dnes som nestíhol
Edit: No tak sľubejem že až zajtra lebo dnes som nestíhol
-
Simko - Rodič
Ospravedlňujem sa ale nový dielik nebude Musel som odinštalovať všetky dodatky a táto rodina sa mi vymazala Veľmi sa ospravedlňujem ale ked som musel Chcem začať nový príbeh v ktorom by som určite pokračoval (rodinu už mám vtvorenú) ale neviem či mi to po tomto dovolíte...
-
Simko - Rodič
Tak bohužiaľ no, to je smola.
Samozrejme môžeš začať nový príbeh.
Presuniem Ti tento do archívu, alebo sa k nemu ešte niekedy vrátiš?
Samozrejme môžeš začať nový príbeh.
Presuniem Ti tento do archívu, alebo sa k nemu ešte niekedy vrátiš?
food is my religion and pizza is my god
amen
amen
-
Totodile7625 - Moderátor
Presuň ho do archívu. Lebo tú rodinu už nemám
A dakujem ti.
A dakujem ti.
-
Simko - Rodič
Príspevkov: 9
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť