Ďakujem veľmi pekne Alisiq,. ..ďalšia pokusná siminka, tú som vytvorila iba na fotenie ..keďže som už dávno nefotila a neupravovala a ináč neviete ako to dokresľujú do tých fotiek napr. neviem či poznáte Gweneviere-http://elasticgirlsims.tumblr.com/ ..http://circasim.tumblr.com/ alebo aj tie siminy, ja tomu nechápem .. ..to sú tam nejaké slidre alebo ako to robia?
Vyzerá dobre, ale asi by som jej dala vyššie čelo alebo iné vlasy a obočie, keďže si jej dala tú čelenku alebo ako to nazvať (nepoužívam to, tak neviem ).
Aké slidery? Čo ako dokresľujú? Pomohla by som, ale nechápem.
Na siminkách.-majú iné oči,nos- normalnymi tými posuvníkmi, by to asi nešlo ..tak maju neoficiálne, ale neviem odkiaľ ich zohnať ..a dokresľujú-napríklad vlasy, buď ich tam dávajú photoshopom alebo dokresľujú a takisto aj iné veci :.ale neviem ako ...
Po pár hodinách mi došlo... Ahaaa... Po pravde, sú v tom asi aj posuvníky (inštalujú sa myslím ako normálne .package downloady). A Ty chceš asi dosiahnuť niečo takéto, že? Nie je v tom žiadna mágia, len sa hráš s vrstvami. Možno by som mohla niekam do Voľnej diskusie spraviť návod ako s vrstvami zaobchádzať a ako všeobecne upravovať screenshoty (možno aj obyčajné fotky), ale neviem, či sa to sem hodí a ako by sa k tomu vyjadrili kompetentní. Ale to by som nemohla stále sedieť pred LoLkom. A taktiež neviem aké programy majú k dispozícii ostatní. Jo a nie som žiaden profík, takže by to aj tak vyzeralo.
No niečo také,.aby vyzerali reálnejšie :.a to by nebolo zlé keby niečo také ten návod sa urobil ..ak by sa ti chcelo,.a by sa to dovolilooo napríklad, som teraz urobila novú siminku ...za ktorú asi budem aj hrať, a keď som použila viac tých čačiek,maľovatiek, tak hneď podľa mňa vyzerá inak a pár som si vecí aj odpozerala od jednej siminky od Gweneviere, ale nie je to zas prerobená jej siminka, takže je to moj original aj oči dobré robia veľa podľa mňa, a neni to nijak upravované, ale napr. oni tam niektoré časti vlasov dávajú normálne ja neviem, jak keby z ineho obrazka ..aj som to skúšala, ale moje nie je také dobré a fotka z CAS
Ďakujem veľmi pekne Flora ..ale stále to nebolo na prvé miesto ..škoda,.ale ten chalan si na tom dal záležať a dosť veľa detailov tam bolo pekných , zaslúžil si prvé miesto A po dlhšej dobre nová siminka Jess... viac foto zajtra ...a len tak, skúste odhadnúť jej vlastnosti,povahu
Tak tá je fakt úžasná, Nem Tie oči na nej veľmi dobre "sedia" Každá tvoja siminka je krajšia a krajšia... a táto je zrejme úplný vrchol Nemám čo dodať, proste... -Pripadá mi taká, že navonok vyzerá nevinne ale vnútri je to taká potvora (tým -potvora- myslím len opak nevinnosti !) P.S.: Neviem prečo, ale má taký pohľad... niečím mi pripomína Belle z OUaT
Ďakujem vám si to úplne vystihla Alisiq ..presne takú mala povahu,ale keďže, mám nový PC ..tak za ňu už ani hrať nebudem ..ale skúsila som vytvoriť niečo podľa predlohy ale zároveň podľa svojej fantázie (ospravedlňujem sa za to obočie, nevšimla som si to ..a nestihla som ho zmeniť)