GRAPHIC - otázky a odpovede (aneb diskusia)
GRAPHIC - otázky a odpovede (aneb diskusia)
TU sa mozete hocico pytat a nevytvarat OT v inych temach. Tam to bude vymazane
Naposledy upravil Silva dňa Sob 25 Okt 2008, 00:50, celkovo upravené 1
First sin tastes the best...
-
Silva - Starec
- Pohlavie: Simka
mam prvu otazku... v kategorii signature moze byt signature len vo velkosti od 400x240px až po 500x300px? mne by sa dost hodil aj rozmer 350x150.... myslim si ze velke rozmeru budu zbytocne a bude tam vela prazdneho miesta...
-
matus02 - Zrelý
- Pohlavie: Sim
hmmm rozmyslala som aj nad mensim rozmerom ale thak priemerovo vysli tamtie dva. Signatura je vsak este daleko thak snad si to rozmyslim. Mozno zmenim na mensi rozmer..
-
Silva - Starec
hehe aklo tak pozeram na avatary co sa prihlasili jaa som velice spokojna, dobre to vyzera no som zvedava co este pribudne:D
-
savi3 - Starec
mňa by len zaujímalo či sa bude zvlášť hodnotiť určená tvorba a zvlášť vlastná tvorba alebo sa spomedzi všetkých pridaných avatarov vyberie ten naj,či už to bude určený alebo vlastný
Flivikeee loobim ta ako kona :-*
-
Parapeta - Dieťa
ano, urcena a vlastna sa bude hodnotit zvlast, malo by to vyzerat asi nejak takto: za kazdej sa vyberie po 5 najlepsish:
URCENA:
Petko
mrkva
petrzlen
jablko
zajac
VLASTNA:
Mrkva-1. avatar
Petrzlen-3.avatar
Petrzlen-2.avatar
zajac-1.avatar
jablko-2avatar
snad ste pochopili moj roznorody vyklad... ked taketo nieco patron danej temy vyvesi, mozete hlasovat PMkkou jemu, pokial sa neukonci hlasovanie.Pre urcenu tvorbu mate 2 hlasy pre vlastnu 3 hlasy cize kazdy clen ma dokopi 5hlasov. Potom patron temy vyvesi vysledky a zaroven vyhlasi najlepsi avatar za temu urcenu aj za temu vlastnu
URCENA:
Petko
mrkva
petrzlen
jablko
zajac
VLASTNA:
Mrkva-1. avatar
Petrzlen-3.avatar
Petrzlen-2.avatar
zajac-1.avatar
jablko-2avatar
snad ste pochopili moj roznorody vyklad... ked taketo nieco patron danej temy vyvesi, mozete hlasovat PMkkou jemu, pokial sa neukonci hlasovanie.Pre urcenu tvorbu mate 2 hlasy pre vlastnu 3 hlasy cize kazdy clen ma dokopi 5hlasov. Potom patron temy vyvesi vysledky a zaroven vyhlasi najlepsi avatar za temu urcenu aj za temu vlastnu
-
Silva - Starec
parapeta..krásne avatary strašne strašne...držím ti palce inak nemáš nejakú svoju stránku kde máš vlastné avatary?..možno by som použila páči sa mi tvoj štýl
"Až keď niekoho stratíme, tak si uvedomíme, čo pre nás znamenal."
-
Alison - Starec
Takze ak som s tym hlasovanim dobre pochopila...hej su nejaky sutaziaci a ti maju zadanu ytvorbu a vlastnu....no a ja mam hlasovat tak ze mozem ohodnotit aj tu aj tu tvorbu poslanim jemo PMku....a v nej bude napisane co? .....som trosku zmatena s toho hlasovania no ale tak ja to neviem pochopyt na prvy raz
Time is an illusion.
-
klei6 - Starec
Klei ano je podobne hlasovanie ako pri Bardovi, ale hlasujes az v tedy ked porota vyberie napr 5 avatarou...
Silva o trosku vysie presne napisala ako bude vyzerat hlasovanie, alebo teda ako budete posielat hlasy to znamena ze ak davate tri hlasy jedej osobe tak nenapisete len pm s menom
xy-avatar2 ale napisete tri krat to iste...
takze to bude vyzerat tak to:
xy-avatar2
xy-avatar2
xy-avatar2
Silva o trosku vysie presne napisala ako bude vyzerat hlasovanie, alebo teda ako budete posielat hlasy to znamena ze ak davate tri hlasy jedej osobe tak nenapisete len pm s menom
xy-avatar2 ale napisete tri krat to iste...
takze to bude vyzerat tak to:
xy-avatar2
xy-avatar2
xy-avatar2
THE END
-
Gatmička - Deaktivovaný účet
a budeš vyberať iba z tých ktoré porota nominuje, takže ak osobe xy prejde do nominácie vlastná tvorba avatar č. 3 tak nemôžeš hlasovať za avatar č. 2 od osoby xy pretože nieje nominový a hlas bude potom neplatný
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!
- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Vzdávajte mu hold a vďaku!
- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
-
Emerald - Globálny moderátor
Späť na GRAPHIC- Cena za najlepšieho grafika 2008
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť