Pod ruškom noci...13:NOVY DIEL!!!!!
Moderátor: Sašena
-
savi3 - Starec
- Pohlavie: Simka
-
Maggi - Starec
jejooo perfiiiiiicneeee:)akoze nadhera Ako najlepsi pribeh
Nad alkoholom sa ešte nikomu nepodarilo zvíťaziť. Len východniarom sa podarilo remizovať.
92% populácie počúva hip-hop. Ak patríš k zvyšným 8%, tak si skopíruj tento popis.
92% populácie počúva hip-hop. Ak patríš k zvyšným 8%, tak si skopíruj tento popis.
-
tamuska - Dospelý
-
savi3 - Starec
Supeeer cakalo som kedy nahodis nejaky ten tvoj uzastny pribeh sice som dosla trochu oneskorene ale esteze som sa tu objavila keby viem ze si rozbehla nejaku story dojdem skor je to uplne super...po vrazdach a mladych umelkynach tu mame obchodnika s organmi ja sa taaak tesim. je to super
-
Natalia - Teenager
Ten nápad je úplne užasný, už sa teším na pokračovanie a hlavne na tie orgány
čítala som aj ten príbeh čo si mala predtým a je škoda že sa nedozvieme kto bol vrah, ale tak nevadí, teším sa že si znovu rozbehla nový príbeh.
čítala som aj ten príbeh čo si mala predtým a je škoda že sa nedozvieme kto bol vrah, ale tak nevadí, teším sa že si znovu rozbehla nový príbeh.
Moje príbehy 7 dní a príde Smrť (dokončené) a Svet, ktorý sa skrýva.
-
Yka - Výherca
fiha savi no stratila som rec, na starom fore som sa k tomu aby som si precitala tvoje rozsiahle pribehy nedostala no teraz ked si zacala novy tak som sa rozhodla ze sa pustim do citania, nemusim dohanat niekolko desiatok dielov a mozem s ostatnymi cakat na pokracovanie
a teraz k samotnemu pribehu, to ze to bude nieco tajomne, doslova az dych vyrazajuce sa samozrejme cakalo, ved ty si nasa savi, ale toto je naozaj zaujimave, okrem toho ze uzasne pises, tak to co sa deje vies krasne dokreslit aj fotkami, neviem sice kde to vsetko beries ale tak to je tajomstvo vyroby, no fakt hladat take veci ako je zhnita kostra je fakt odvaha a to ze to aj najdes je uz fakt brutal
no som zvedava na pokracovanie tak ako kazdy, zaujima ma co sa stane s tou peknou blondynkou ktora je pre Patrika iba "material" a hlavne ma zaujima co viac sa dozvieme o svete ktory nam v pribehu prinasas
a teraz k samotnemu pribehu, to ze to bude nieco tajomne, doslova az dych vyrazajuce sa samozrejme cakalo, ved ty si nasa savi, ale toto je naozaj zaujimave, okrem toho ze uzasne pises, tak to co sa deje vies krasne dokreslit aj fotkami, neviem sice kde to vsetko beries ale tak to je tajomstvo vyroby, no fakt hladat take veci ako je zhnita kostra je fakt odvaha a to ze to aj najdes je uz fakt brutal
no som zvedava na pokracovanie tak ako kazdy, zaujima ma co sa stane s tou peknou blondynkou ktora je pre Patrika iba "material" a hlavne ma zaujima co viac sa dozvieme o svete ktory nam v pribehu prinasas
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!
- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Vzdávajte mu hold a vďaku!
- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
-
Emerald - Globálny moderátor
jeeej emerald draha, vies ako si ma potesila? Ze si zacala citat? Jeeej...no jo hladanie je zabava i drina..sama to poznas
akurat hladame do pribehov odlisne veci ja povacsinou nachadzam co potrebujem ani neviem ako hihi
A neboj opisem opisem..nic ale nechcem popredu odpovedat hoc otazku ktoru si sa pytala, ci skor si sa zaujimala..tak uz ju mam v hlave zodpovedanu
dufam ze ta nesklamem
akurat hladame do pribehov odlisne veci ja povacsinou nachadzam co potrebujem ani neviem ako hihi
A neboj opisem opisem..nic ale nechcem popredu odpovedat hoc otazku ktoru si sa pytala, ci skor si sa zaujimala..tak uz ju mam v hlave zodpovedanu
dufam ze ta nesklamem
-
savi3 - Starec
No Savinka, tak som si prečítala dokonca sa mi to páči viac ako temnota zdajú sa mi tie myšlienky lepšie zoradené nie je to také chaotické, tak dúfam že to nepokazíš..
THE END
-
Gatmička - Deaktivovaný účet
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť