to už su len 4 sutaziaci?
Elli: bude to?
Najkrajší dom (bez downloadov)
och bože, ja som úplne zabudla pridať fotku kúpeľne
http://img369.imageshack.us/img369/4111/kupelnaon1.jpg
veeeeľmi ma to mrzí, ja súťažím ďalej
http://img369.imageshack.us/img369/4111/kupelnaon1.jpg
veeeeľmi ma to mrzí, ja súťažím ďalej
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!
- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Vzdávajte mu hold a vďaku!
- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
-
Emerald - Globálny moderátor
- Pohlavie: Simka
-
savi3 - Starec
10b
počúvajte teraz musí ešte Elli pridať WC alebo Wc +kúpeľňu(neviem ako to má)potom mi porotcovia pošlú hodnoteie pre ňu.Ale keď má súťažiaci
v jednej miestnosti len WC tak sa hodnotí 0 až 10b, keď má Wc spolu s kúpeľňou tak 10 až 20, aby to bolo férové lebo tí ktorý májú WC a kúpeľň u jednej miestnosti v ďalšom kole nič nebudú pridávať!!!!
No a ďalej spravím vyhodnotenie. Vy(ktorý ste mali v jednej izbe WC )budete zatiaľ pridávať kúpeľňu!!
Dúfam že chápete
A myslím že niektorý porotcovia majú upraviť hodnotenie lebo zatiaľ iba nikussa sa hodnotí od 10b
v jednej miestnosti len WC tak sa hodnotí 0 až 10b, keď má Wc spolu s kúpeľňou tak 10 až 20, aby to bolo férové lebo tí ktorý májú WC a kúpeľň u jednej miestnosti v ďalšom kole nič nebudú pridávať!!!!
No a ďalej spravím vyhodnotenie. Vy(ktorý ste mali v jednej izbe WC )budete zatiaľ pridávať kúpeľňu!!
Dúfam že chápete
A myslím že niektorý porotcovia majú upraviť hodnotenie lebo zatiaľ iba nikussa sa hodnotí od 10b
Život je moc krátky na to aby sme si ho užili.
92% populácie počúva hip-hop. Ak patríš k zvyšným 8%, tak si skopíruj tento popis.
SKA, rock, punk,metal,...
92% populácie počúva hip-hop. Ak patríš k zvyšným 8%, tak si skopíruj tento popis.
-
simsáčka - Rodič
počúvajte Elli ty už konečne pridaj a Alison, ty pridaj ešte kúpeľňu
Mám predčasne skončit sutaz?
Mám predčasne skončit sutaz?
-
simsáčka - Rodič
-
savi3 - Starec
dobre vydržím a ešte chcem povedať že už záhrada nebude lebo kým by sme sa k tomu dopracovali prešiel by rok...
-
simsáčka - Rodič
no Elli tá je asi fakt na prázdninách..a ja len že pridám okolo asi 5,lebo som si musela preinštalovať Sims a teraz nemôžem hrať lebo čakáme návštevu
EDIT: ospravedlňujem sa ale bol u nás taký ujo čo robí žalúzie a potom rodina kuknúť tak sorry zajtra fakt pokúsim už..
EDIT: ospravedlňujem sa ale bol u nás taký ujo čo robí žalúzie a potom rodina kuknúť tak sorry zajtra fakt pokúsim už..
"Až keď niekoho stratíme, tak si uvedomíme, čo pre nás znamenal."
-
Alison - Starec
ďakujem že si počkala faakt a už ti nemusím pm-ku písať hádam že prečo tak dlho..dnes pridám (keď sa vrátim z kostola asi čiže cca 1 hodina) a potom editnem
EDIT: no konečne..narýchlo ale mám
hm..to je akože "kôš" na špinavé veci:D my máme tiež podobnú skrinku
EDIT: no konečne..narýchlo ale mám
hm..to je akože "kôš" na špinavé veci:D my máme tiež podobnú skrinku
"Až keď niekoho stratíme, tak si uvedomíme, čo pre nás znamenal."
-
Alison - Starec
dobre tak teraz len počkáme na Elli a bude, a poprosím porotcov aby mi zatiaľ poslali hodnotenie pre Emerald a Alison.
-
simsáčka - Rodič
Hodnotenie 7.kola
klei6:
Emerland-je to velmi pekne a nic tam nieje navyse tento krat sa mi paci aqj farba takze 10b
Alli-vela veci mi tam ako keby nepasuje napriklad vedla sprchujuceho kuta to na stene ale inac by to b0olo v pohode 9b
simsáčka:
Emerald-Toto je jeden z tvojich najlepších výtvorov,kombinácia farieb je úžasná.10b.
Alison-Tentokrát sa mi to až tak nepáči ale neni to zlé len pár vecí je zle umiestneních.8b
Maggi:
Emerald: Veľmi pekne zariadená, veľmi sa mi páči pult. 10b
Alison: príde mi veľmi luxusná, ale to "H" na stene sa mi tam nehodí 9b
savi3:
Emerald...je to dokonale...nooo predsa mi nieco chyba..nejaky detailik..nieco mi tam nesedi..keby tie skrinky mali iny povrch...9
Alli.....nepochopila som to H pri sprche ale inak vkusne...ale to H ..na to ze je bleda ta kupelka..pride mi ok...7
klei6:
Emerland-je to velmi pekne a nic tam nieje navyse tento krat sa mi paci aqj farba takze 10b
Alli-vela veci mi tam ako keby nepasuje napriklad vedla sprchujuceho kuta to na stene ale inac by to b0olo v pohode 9b
simsáčka:
Emerald-Toto je jeden z tvojich najlepších výtvorov,kombinácia farieb je úžasná.10b.
Alison-Tentokrát sa mi to až tak nepáči ale neni to zlé len pár vecí je zle umiestneních.8b
Maggi:
Emerald: Veľmi pekne zariadená, veľmi sa mi páči pult. 10b
Alison: príde mi veľmi luxusná, ale to "H" na stene sa mi tam nehodí 9b
savi3:
Emerald...je to dokonale...nooo predsa mi nieco chyba..nejaky detailik..nieco mi tam nesedi..keby tie skrinky mali iny povrch...9
Alli.....nepochopila som to H pri sprche ale inak vkusne...ale to H ..na to ze je bleda ta kupelka..pride mi ok...7
-
simsáčka - Rodič
Simsacka..a co s touto sutazou? Uz je akoze hotova? Tak treba uzavriet, vyhodnotit a ak neni...treba pokracovat hm?
-
savi3 - Starec
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť