Najkrajší dom (bez downloadov)
porotcovia môžte posielať hodnotenie a potom keď pridá kikushka tak aj pre ňu. Chcela som sa ešte súťažiacich spýtať či kúpeľňu a WC dali spolu alebo zvlášť ale skôr by mi vyhovovalo spolu
Život je moc krátky na to aby sme si ho užili.
92% populácie počúva hip-hop. Ak patríš k zvyšným 8%, tak si skopíruj tento popis.
SKA, rock, punk,metal,...
92% populácie počúva hip-hop. Ak patríš k zvyšným 8%, tak si skopíruj tento popis.
-
simsáčka - Rodič
- Pohlavie: Simka
aaha boze ja som zabudla dajako...lebo ja mam tie fotky na notebooku a treba mi ich preniest do compu ale stratila som usb kluc takze budem musiet asi nevie ako ale ja to nejako cez vikend poriesim.
-
kikushka1111 - Dospelý
Tak to skús poslať emailom notebooku do compu alebo daj do compu net
-
simsáčka - Rodič
Hodnotenie 4.kola:
simsáčka:
Emerald:Opäť krásnučké.Ale na spálňu by som dala aj
nejakú inú farbu aby nebola stále taká istá.Je to trošku fádne.8b
nikussa:Moc veľa farieb a niektoré kusy nábytku sa mi tam nehodia.
Zdá sa mi že je to nevýrazné.7b.
Alison22:Tá posteľ je celkom dobrá, na niektorých miestach vyzerá ako hrdzavé železo. Ale naozaj super nábytok.9b.
Elli:Zasa najkrajšie.
Podlaha je úplne fantastická a tak isto aj farba nábytku.10b.
kikushka1111: pôsobí to veľmi veľké na to že tam je menej vecí ,
ku posteli by som dala napríklad nočný stolík.
Nie je to najhoršie ale ani najlepšie.6b.
Sasiq:
Emerald: Ten velky priestor mi pride trochu prazdny...tiez divne rozlozenie izieb, ale celkovy dojem dobry....
OT: Mas na viac... 8b
Allison22: Neviem, kto tam bude byvat, ale je to ako pre starych rodicou. Pekne dekoracie len by trebalo, este na tom popracovat
OT: Trafila si jeden zo stylov, ktore mam rada... 7b
nikussa: Priliz vela farieb blbo pokombynovanych... Inaq nabytok celkom pekny, no vidno ze nemas prax. Vymenila by som okna a nejaky nabytok... dekoruj co najviac
OT: Vela trenuj.... 5b
Elli: No pekna pekna. Akurat tu velku kytku by som tam nedavala. Schodisko mi tam nepasuje a pred kreslo by sa hodila malinka telka inaq v poho
OT: Neboj sa dat tam toho viac... 8b
kikushka1111: Prazdnucke...Zase ma schody rusia... Dekoracie niesu... Nic nic, len aby tam toho nebolo viac ako 10
OT: Dobuducna iny nick Neber to ako kritiku ani ako diktaciu ani nic take, ale vazne sa tazko pises ... 5b
klei:
Emerland:
Mne sa ta spalen moc,moc paci je velmi osvetlena a paci sa mi aj jej nabytok len by som asi zmenila farbu stien ale to je v pohode davam 10bodov.
Alisson:
Tvoje izby milujem vsetky takze ja ani komentovat nemusim ale mozem je to velmi krasne milujem biele steny a ten obraz na stene je tam ako vysity (myslim nad postelou) gauc sa mi tam trosku nehodi ale je to ako steny u Emerland takze davem tiez 10bodov
Nikussa:
Tvoja izba teda spalna je tiez pekna a najme sa mi paci preto ze je taka ziva mas prvdu podlaha sa ani mne nepaci ale to sa da vzdy zmenit len na fotkach nie ale je to v poho davam ty 8 bodov
Elli:
Tato spalen sa mi paci asi zo vsetkych najviac ani neviem preco ale asi mi najviac pripomina taku realnu je velmi pekna a ta postel je uzasna takze ja nemam dat ake ine cislo ako 10bodov
Kikushka11111:
No co ja viem dalo by sa tam nieco ohodnotit aj dobre aj zle lenze je tam tohjo velmi malo a tiez mi tam chyba nejaka rastlina susene kvety a tak dalej je to tam ako v mysej diere neviem ci sa mi tam aj nieco paci asi len ten kutik s gaucom a to schodisko takze davam 4 body
savi3:
Emerald: prilis jednofarebne..prilis bledo blede..
aspon ine steny k tomu vsetkomu, nejake teplejsie, lebo mi to pride ako ubytovna a nie domaca spalna, i ked mi to pride zladene..ale nieco tomu chyba 7
alisson: pokus o nieco orientalne..je to jednoduche, ale tak isto ako pri emerald, tak i tu sa necitim ako v spalni, v ktorej sa skryjem, pomaznam s mackom..je mi taka cudzia, i ked v kusna.. 7
nikkussa: prilis kriklave cele:D a ked uz kriklave, zly nabytok k tomu..gauc by este usiel,...neviem, moc do toho nevidim:-( 4
Elli: dievca ty si mi po chuti:D utulne pritmie s ruzovym nadychom..priam dokonala spalna..ale zas cosik..chyba.. uz viem..iny koberec:D 9
kikushka: vkusne zladene, ba i dobre voleny nabytok..len ten priestor mi zas pride desivo velky..a ako sucast spalne by som nedavala schody, dala by som ich ako chodbu.. i steny su take poprazdny.... 5
Maggi:
Emerald: veľmi pekné, už to nie je ani také tmavé, len to nepôsobí útulne, skôr ako v hotely 9b
Alison22: pekné, hlavne per starších obyvateľov(telefón) pekne zariadené nemám čo vytknúť 10b
nikussa: pekne zladené farby, len by si to mohla fotiť bližšie , inaksa mi to páči len mi vadí ten biely gauč, nehodí sa tam 8b
Elli: útulné, teplé farby= krásne 10b
kikushka111: veľmi veľké a prázdne, a neviem kto by si dával izbu ku schodom 5b
OT znamená osobný typ
simsáčka:
Emerald:Opäť krásnučké.Ale na spálňu by som dala aj
nejakú inú farbu aby nebola stále taká istá.Je to trošku fádne.8b
nikussa:Moc veľa farieb a niektoré kusy nábytku sa mi tam nehodia.
Zdá sa mi že je to nevýrazné.7b.
Alison22:Tá posteľ je celkom dobrá, na niektorých miestach vyzerá ako hrdzavé železo. Ale naozaj super nábytok.9b.
Elli:Zasa najkrajšie.
Podlaha je úplne fantastická a tak isto aj farba nábytku.10b.
kikushka1111: pôsobí to veľmi veľké na to že tam je menej vecí ,
ku posteli by som dala napríklad nočný stolík.
Nie je to najhoršie ale ani najlepšie.6b.
Sasiq:
Emerald: Ten velky priestor mi pride trochu prazdny...tiez divne rozlozenie izieb, ale celkovy dojem dobry....
OT: Mas na viac... 8b
Allison22: Neviem, kto tam bude byvat, ale je to ako pre starych rodicou. Pekne dekoracie len by trebalo, este na tom popracovat
OT: Trafila si jeden zo stylov, ktore mam rada... 7b
nikussa: Priliz vela farieb blbo pokombynovanych... Inaq nabytok celkom pekny, no vidno ze nemas prax. Vymenila by som okna a nejaky nabytok... dekoruj co najviac
OT: Vela trenuj.... 5b
Elli: No pekna pekna. Akurat tu velku kytku by som tam nedavala. Schodisko mi tam nepasuje a pred kreslo by sa hodila malinka telka inaq v poho
OT: Neboj sa dat tam toho viac... 8b
kikushka1111: Prazdnucke...Zase ma schody rusia... Dekoracie niesu... Nic nic, len aby tam toho nebolo viac ako 10
OT: Dobuducna iny nick Neber to ako kritiku ani ako diktaciu ani nic take, ale vazne sa tazko pises ... 5b
klei:
Emerland:
Mne sa ta spalen moc,moc paci je velmi osvetlena a paci sa mi aj jej nabytok len by som asi zmenila farbu stien ale to je v pohode davam 10bodov.
Alisson:
Tvoje izby milujem vsetky takze ja ani komentovat nemusim ale mozem je to velmi krasne milujem biele steny a ten obraz na stene je tam ako vysity (myslim nad postelou) gauc sa mi tam trosku nehodi ale je to ako steny u Emerland takze davem tiez 10bodov
Nikussa:
Tvoja izba teda spalna je tiez pekna a najme sa mi paci preto ze je taka ziva mas prvdu podlaha sa ani mne nepaci ale to sa da vzdy zmenit len na fotkach nie ale je to v poho davam ty 8 bodov
Elli:
Tato spalen sa mi paci asi zo vsetkych najviac ani neviem preco ale asi mi najviac pripomina taku realnu je velmi pekna a ta postel je uzasna takze ja nemam dat ake ine cislo ako 10bodov
Kikushka11111:
No co ja viem dalo by sa tam nieco ohodnotit aj dobre aj zle lenze je tam tohjo velmi malo a tiez mi tam chyba nejaka rastlina susene kvety a tak dalej je to tam ako v mysej diere neviem ci sa mi tam aj nieco paci asi len ten kutik s gaucom a to schodisko takze davam 4 body
savi3:
Emerald: prilis jednofarebne..prilis bledo blede..
aspon ine steny k tomu vsetkomu, nejake teplejsie, lebo mi to pride ako ubytovna a nie domaca spalna, i ked mi to pride zladene..ale nieco tomu chyba 7
alisson: pokus o nieco orientalne..je to jednoduche, ale tak isto ako pri emerald, tak i tu sa necitim ako v spalni, v ktorej sa skryjem, pomaznam s mackom..je mi taka cudzia, i ked v kusna.. 7
nikkussa: prilis kriklave cele:D a ked uz kriklave, zly nabytok k tomu..gauc by este usiel,...neviem, moc do toho nevidim:-( 4
Elli: dievca ty si mi po chuti:D utulne pritmie s ruzovym nadychom..priam dokonala spalna..ale zas cosik..chyba.. uz viem..iny koberec:D 9
kikushka: vkusne zladene, ba i dobre voleny nabytok..len ten priestor mi zas pride desivo velky..a ako sucast spalne by som nedavala schody, dala by som ich ako chodbu.. i steny su take poprazdny.... 5
Maggi:
Emerald: veľmi pekné, už to nie je ani také tmavé, len to nepôsobí útulne, skôr ako v hotely 9b
Alison22: pekné, hlavne per starších obyvateľov(telefón) pekne zariadené nemám čo vytknúť 10b
nikussa: pekne zladené farby, len by si to mohla fotiť bližšie , inaksa mi to páči len mi vadí ten biely gauč, nehodí sa tam 8b
Elli: útulné, teplé farby= krásne 10b
kikushka111: veľmi veľké a prázdne, a neviem kto by si dával izbu ku schodom 5b
OT znamená osobný typ
Naposledy upravil simsáčka dňa Str 18 Jún 2008, 16:40, celkovo upravené 7
-
simsáčka - Rodič
ale v tom notebooku net nemam a ani ho tam mat nebudem a nebudem tu rozoberat preco takze to nemozem emailom poslat. a teraz mam dost maloo casu ale ja sa budem fakt snazit vyriesit to tento vikend.
-
kikushka1111 - Dospelý
-
kikushka1111 - Dospelý
ja len k tomu hodnoteniu..Sasiq,veď ja som písala že tam bývajú starý rodičia..preto je to tak zariadené..aj všetky ostatné miestnosti sú na ten štýl...okrem predsiene..//vtedy som ešte nevedela že tam bude staršie osadenstvo //
"Až keď niekoho stratíme, tak si uvedomíme, čo pre nás znamenal."
-
Alison - Starec
Vyhodnotenie 5.kola:
1.Elli 47b
2.Alison22 43b
3.Emerald 42b
4.nikussa 29b
6.kolo
V 6.kole by malo ísť WC ale vviem že asi niektorý dali WC a kúpeľňu spolu.Tý ktorý to dali oddelene budú dávať WC a tí ktorý to dali spolu pridajú v tomto kole a v ďalšom nebudú súťažiť.Pri hodnotení to bude takto:
Tí ktorý dali WC oddelene- hodnotenie budú mať ako vždy
Tí ktorý dali spolu- budú sa hodnotiť takto:minimálne 10 a max. 20 bodov.
Aby to bolo fér.
1.Elli 47b
2.Alison22 43b
3.Emerald 42b
4.nikussa 29b
6.kolo
V 6.kole by malo ísť WC ale vviem že asi niektorý dali WC a kúpeľňu spolu.Tý ktorý to dali oddelene budú dávať WC a tí ktorý to dali spolu pridajú v tomto kole a v ďalšom nebudú súťažiť.Pri hodnotení to bude takto:
Tí ktorý dali WC oddelene- hodnotenie budú mať ako vždy
Tí ktorý dali spolu- budú sa hodnotiť takto:minimálne 10 a max. 20 bodov.
Aby to bolo fér.
Naposledy upravil simsáčka dňa Pon 04 Aug 2008, 11:33, celkovo upravené 1
-
simsáčka - Rodič
kupelna+ WC:
dufam, že sa bude páčiť
už už pridávam...ked ja skoro vôbec teraz nemám čas, ledva že sa dostanem na net..
a ešte z blízka by som aj fotila, kebyže mám čo lebo simsa uz mam pekne dlho zmazaneho...lebo zevraj zabera na nasom PC vela miesta ale hlavna vec ze ine hry mu neskodia ...ale no a tak tieto fotky su fotene dosť dávno...
a ešte dikes za to hodnostenie ))
dufam, že sa bude páčiť
už už pridávam...ked ja skoro vôbec teraz nemám čas, ledva že sa dostanem na net..
a ešte z blízka by som aj fotila, kebyže mám čo lebo simsa uz mam pekne dlho zmazaneho...lebo zevraj zabera na nasom PC vela miesta ale hlavna vec ze ine hry mu neskodia ...ale no a tak tieto fotky su fotene dosť dávno...
a ešte dikes za to hodnostenie ))
Hovorí sa, že optimista je neinformovaný pesimista... tomuto neverím
- nikussa
- Novorodenec
mne sa to pacccccccccciiiiiiiiiii
Moje a Kattyne forko: http://www.kamitown.forums-free.com/
čo ti rodičia chcú...najprv nás učia rozprávať a chodiť...a teraz máme držať hubu a sedieť na zadku
čo ti rodičia chcú...najprv nás učia rozprávať a chodiť...a teraz máme držať hubu a sedieť na zadku
-
prasiatko - Zrelý
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť