Vlastný bar, barman

Máte nejaké nejasnosti, problémy, otázky k The Sims 3? Pýtajte sa!

Moderátori: Emerald, Totodile7625

Pravidlá fóra
V tomto fóre sa musia striktne dodržiavať nasledovné pravidlá, ktoré sú kontrolované adminmi, moderátormi, poprípade podmoderátormi fóra GAMESIMS:
1. Vyhýbajte sa vulgárnym, rasistickým, reklamným, ilegálnym (c.rack, torrent, warez...) príspevkom či komentárom s podtónom erotiky a taktiež nevhodnému správaniu, ktoré na fóre vyvoláva konflikty.
2. Píšte vždy k danej téme a nerobte tzv. offtopic,
3. Nezakladajte zbytočne duplicitné témy alebo veľmi podobné či zbytočné, pred založením novej témy si fórum najprv dôkladne prezrite.
4. Vaše príspevky by mali byť vždy zmysluplné a miestne, nepíšte, keď nemusíte (príspevky typu – „To áno“, „Neviem“ alebo obsahujúce len smajlíky a pod. sa odstraňujú, považujú sa za „nahrabávanie“ príspevkov!).
5. Váš príspevok nesmie obsahovať viac ako 10 rovnakých smajlíkov a všeobecne viac ako 10 smajlíkov v jednom riadku.
6. Necitujte zbytočne t.j. po poslednom príspevku, zároveň necitujte príspevky s citáciami a obrázkami.
7. Nezobrazujte príspevky s obrázkami širšími ako je veľkosť 600.
8. Váš avatar by mal mať maximálnu veľkosť 120x120.
9. V podpisoch je zakázané mať obrázky (neplatí pre smajlíky).
10. Nepoužívajte v nastaveniach fóra skrytú prítomnosť.

Ak pravidlá nebudú dodržiavané, postupovať sa bude takto:
1. Osobné napomenutie cez pm.
2. Zavedenie varovného hodnotenia.
3. Zablokovanie prístupu na toto fórum.

Vlastný bar, barman

Poslaťod Morgana » Uto 09 Aug 2011, 00:26

Mám dodatok po zotmeni a povolanie snov. Po dlhom case som prisla na to ako si postavit klub, cez upravy mesta som si zvolila aky typ pozemku ma byt, postavila budovu, dala tam bar, plochu, svetla, podium a podobne vsetko co som potrebovala a ked som to mala hotove tak som dala navrat do hry a ten bar co som postavila som si odkupila (cez skontrolovat nemovitost) a dala odkupit.

Vsetko je v poriadku, mozem tam stavat co chcem ale mam take problemy a to dva:

1. Nemozem vyhodit moju drzu barmanku co obsluhuje za barom, nejako sa jej zbavit. Ako to mam urobit aby som ju vyhodila a aby bar ostal prazdny? Da sa to?

2. Ako sa stat profesionalnym barmanom? Teda nastupit na to miesto tej barmanky. Aj ze by sa mi za menom objavilo ze som barmanka. Da sa to? A ak nie tak ako dosiahnut toho aby som tam tu barmanku nemala a miesto toho tam v mojom vlastnom bare mohla obsluhovat ja.

Nechapem ak sa to neda ako to tvorcovia vymysleli, to by sa predsa malo dat. Jeden sen predsa je ze vlastnit bar a to je urcite pre barmana, ako sa stat barmanom? Ale ze to bude aj v profesii? alebo da sa to urobit aspon tak ze sa mozem zahlasit ako vlastnik toho klubu co som aj kupila?

to mam aj na plane takto si postavit vlastnu kaviaren ked budem mat dodatok cestovnu horucku ale s tym barmanom neviem ako to urobit. Poradite mi? :roll:
Morgana
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Uto 09 Aug 2011, 00:14
Pohlavie: Simka

Re: Vlastný bar, barman

Poslaťod Emerald » Uto 09 Aug 2011, 02:04

Vyhodiť sa ju asi nedá. Možno ak by si skúsila deletnúť ten bar čo tam je a kúpiť taký istý a medzi tým vyjsť zo stavebného módu a znovu sa doň vrátiť, tak by hra mohla vygenerovať novú NPC postavičku do pozície barmana. Ale nie som si istá či to takto bude fungovať.

No a čo sa týka práce barmana, tak najskôr zájdi do kníhkupectva a kúp svojmu Simovi/Simke, ktorý sa chce stať barmanom knižky s názvom Mixológia. No a tie sa musia naučiť a popri tom im musíš bar kúpiť aj domov aby mali na čom trénovať. Miešanie nápojov je zaradené medzi koníčky a najskôr sa ten Sim musí naučiť tie nápoje miešať, v tom mu pomôžu hlavne tie knihy a potom aj trénovanie cez bar, tam už potom uvidíš možnosti čo sa týkajú barmana. No a potom ak už ten Sim bude vedieť ako pripravovať nápoje (nemusí mať hneď naštudované na 10 paličiek, stačí ak bude mať 2 či 3) tak choď do svojho baru, tam klikni na bar a bude tam možnosť "Obsluhovať za barom" no a vtedy ten barman/barmanka čo sú tam odstúpia a tvoj Sim prevezme ich miesto :wink: Inak ten pôvodný barman ti tam zostane a ak tvoj Sim už bude mať napríklad málo energie či zlú náladu a už nebude zvládať tú obsluhu, tak akonáhle mu to obsluhovanie zrušíš za bar sa vráti pôvodný barman. Toto je náhodou celkom dobre vymyslené, pretože ti z tadiaľ hneď nezdrhnú ľudia keďže im nebude mať kto pripraviť drinky, no a tvoj Sim si potom môže napríklad ešte pokecať s kamarátmi, alebo ak aj tvoj Sim bude mať prianie nejaký drink si dať, tak mu ho bude mať kto pripraviť. A samozrejme za to bude zarábať aj peniaze, no zo začiatku to nie je žiadna sláva.
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: Vlastný bar, barman

Poslaťod Morgana » Str 10 Aug 2011, 22:12

dakujem ti :-) skusim to tak urobit, to s vymenou barmana mi slo, je tam teraz ina postavicka a moj simik sa uz uci za barmana, teda simka :-) len skoda ze sa ta praca neda zapisat do policka kariera pri simikovi
Morgana
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Uto 09 Aug 2011, 00:14
Pohlavie: Simka


Späť na PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia