HW naroky na the sims 3

Máte nejaké nejasnosti, problémy, otázky k The Sims 3? Pýtajte sa!

Moderátori: Emerald, Totodile7625

Pravidlá fóra
V tomto fóre sa musia striktne dodržiavať nasledovné pravidlá, ktoré sú kontrolované adminmi, moderátormi, poprípade podmoderátormi fóra GAMESIMS:
1. Vyhýbajte sa vulgárnym, rasistickým, reklamným, ilegálnym (c.rack, torrent, warez...) príspevkom či komentárom s podtónom erotiky a taktiež nevhodnému správaniu, ktoré na fóre vyvoláva konflikty.
2. Píšte vždy k danej téme a nerobte tzv. offtopic,
3. Nezakladajte zbytočne duplicitné témy alebo veľmi podobné či zbytočné, pred založením novej témy si fórum najprv dôkladne prezrite.
4. Vaše príspevky by mali byť vždy zmysluplné a miestne, nepíšte, keď nemusíte (príspevky typu – „To áno“, „Neviem“ alebo obsahujúce len smajlíky a pod. sa odstraňujú, považujú sa za „nahrabávanie“ príspevkov!).
5. Váš príspevok nesmie obsahovať viac ako 10 rovnakých smajlíkov a všeobecne viac ako 10 smajlíkov v jednom riadku.
6. Necitujte zbytočne t.j. po poslednom príspevku, zároveň necitujte príspevky s citáciami a obrázkami.
7. Nezobrazujte príspevky s obrázkami širšími ako je veľkosť 600.
8. Váš avatar by mal mať maximálnu veľkosť 120x120.
9. V podpisoch je zakázané mať obrázky (neplatí pre smajlíky).
10. Nepoužívajte v nastaveniach fóra skrytú prítomnosť.

Ak pravidlá nebudú dodržiavané, postupovať sa bude takto:
1. Osobné napomenutie cez pm.
2. Zavedenie varovného hodnotenia.
3. Zablokovanie prístupu na toto fórum.

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Susan » Uto 02 Nov 2010, 18:59

To som rada :) Dakujem za odpoved Emerald :D
Obrázok užívateľa
Susan
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 227
Registrovaný: Pia 21 Máj 2010, 20:47
Pohlavie: Simka

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Dalila » Str 08 Aug 2012, 22:59

Zdravím. Chcela by som sa opýtať. Mám Acer Aspire One 722 CPU AMD Dual-Core Processor C60 with Turbo Core Technology up to 1.333 GHz, ATI6290. 4GB DDR3 Memory, 500GB HDD. Oplatí sa na to TS3 vôbec inštalovať. Zvlládne procesor napríklad dodatky? Díky
Dalila
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Pia 13 Aug 2010, 05:06
Pohlavie: Simka

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Emerald » Pia 10 Aug 2012, 00:20

Dodatky? Podľa mňa to neutiahne ani základnú hru a ak áno tak s problémami :unknown:
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Simko » Sob 03 Nov 2012, 00:19

Prosím taká malá otázočka... ako veľmi vadí ked mam len 512mb grafickú kartu? Dá sa hrat sims 3 na plné detaily? :shake:
Ak chceš zažiť niečo čo si ešte nikdy nezažil, musíš preto spraviť niečo čo si ešte nikdy neurobil. :)
Obrázok užívateľa
Simko
Rodič
Rodič
 
Príspevky: 729
Registrovaný: Sob 23 Jún 2012, 17:09
Pohlavie: Sim

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Markus » Sob 03 Nov 2012, 08:27

no nezávisí to len od tohto, ale ja mám 512 a mám nastavenia asi na 70%, skôr sa pozeraj aj hlavne na RAM kedže tá musí mať načítané celé mesto, a všetkých simov v ňom a ich akcie..... takže ak chceš hrať s viac dodatkami tak pre plynulosť RAM - aspoň 4GB, a tú kartu... no radšej Gigovú, ale pozri si aj ostatné parametre, lebo sú gigové karty a majú 1000MHz alebo Gigové a majú 3500MHz (len ako príklad :lol: )
Ak je 50%-tná šanca na neúspech, tak sa to nepodarí v deviatich prípadoch z desiatich.
Nikdy nehovorte, že sa niečo nedá, pretože vždy sa nájde iniciatívny blbec, ktorý nevie, že sa to nedá, a urobí to!
Obrázok užívateľa
Markus
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 282
Registrovaný: Sob 16 Jún 2012, 16:26
Bydlisko: V krajine kde sa piesok lial :D
Pohlavie: Sim

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Simko » Sob 03 Nov 2012, 12:54

Ah dakujem ti Markus :flowers:
No RAM má 4 alebo 3 GB. Nie som si istý. No budem teda hľadať tu 1GB grafiku. A procesor stačí 2GHz ?? Alebo má byť vátší ked chcem aby to nesekalo? Ja viem asi fakt blbé otázky... :oops:
Ak chceš zažiť niečo čo si ešte nikdy nezažil, musíš preto spraviť niečo čo si ešte nikdy neurobil. :)
Obrázok užívateľa
Simko
Rodič
Rodič
 
Príspevky: 729
Registrovaný: Sob 23 Jún 2012, 17:09
Pohlavie: Sim

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Markus » Sob 03 Nov 2012, 15:56

no tak ja mám dve jardá 2,2GHz a na simsko to bez problémov stačí, ale rátaj stým, že minimálne do dvoch-troch rokov nemudeš mať zas nový počítač, a pokiaĺ nepočítaš so 14 datadiskami :lol: tak tu do dvoch rokov bude The Sims 4 :wink: (ja viem že to už omielam 100x ...)
ale, logická odpoveď znie, čím viac sa ti dá, tým viac ber :good:
kebyže mám k dispozícií tisíc eur, tak si nezoberiem 500 pretože mi to teraz stačí :lol: proste zhrabnem čo sa dá (zase nieje potrebné zruinovať rodičov) a vydolujem z toho čo najviac a najvýhodnejšie :wink:


Tým som chcel povedať, že ani neromýšľaj nad tým, či ti to zatiaľ postačí, skôr si nájdi to čo si najviac môžeš dovoliť a
a zisťuj, či je to výhodné kvalita/cena :wink: snáď chápeš čo myslím lebo to moje preslávené vysvetĺovanie :slap: :whistle:
Ak je 50%-tná šanca na neúspech, tak sa to nepodarí v deviatich prípadoch z desiatich.
Nikdy nehovorte, že sa niečo nedá, pretože vždy sa nájde iniciatívny blbec, ktorý nevie, že sa to nedá, a urobí to!
Obrázok užívateľa
Markus
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 282
Registrovaný: Sob 16 Jún 2012, 16:26
Bydlisko: V krajine kde sa piesok lial :D
Pohlavie: Sim

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Simko » Sob 03 Nov 2012, 16:51

Markus dik... a pochopil som :lol:
To isté som si hovoril že čím vyššie tým lepšie... ale zasa treba kukať aj na cenu. Sims 4... no čo ja viem, ono teraz mi nechýba a aj tak je to ešte 2-3 roky do budúcnosti, ved ešte 2 dodatky a 2 kolekcie k sims 3. Tak to písali tak nech to tak spravia. Ale už kecám blbosti a som OT...
Takže fajn dakujem ti ešte pohľadám niečo a na Vianoce si už konečne zahrám sims3 na normálnom počítači bez sekania :)
Ak chceš zažiť niečo čo si ešte nikdy nezažil, musíš preto spraviť niečo čo si ešte nikdy neurobil. :)
Obrázok užívateľa
Simko
Rodič
Rodič
 
Príspevky: 729
Registrovaný: Sob 23 Jún 2012, 17:09
Pohlavie: Sim

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Emerald » Str 14 Nov 2012, 01:06

No hlavne treba pozerať na to aký OS máš. Vista a Win 7 potrebujú viac ako staré XPčko. Pre nové systémy výrobcovia odporúčajú procesor s výkonom 2,4 GHz, RAM minimálne 1,5 GB a zaručujú podporu nasledovných grafických kariet: Nvidia GeForce 6 series or better, and all NVidia G, GT, GTS, and GTX video cards. ATI Radeon™ series card 9500 series or better, and all ATI X, X1, and HD video cards; Intel® Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-Series, GMA 4-Series.
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Simko » Str 14 Nov 2012, 16:00

Ďakujem ti Emerald. Ja by som chcel to XP lebo to mám aj na PC. Som si na to zvykol.
Ešte niečo pohľadám :wink:
Ak chceš zažiť niečo čo si ešte nikdy nezažil, musíš preto spraviť niečo čo si ešte nikdy neurobil. :)
Obrázok užívateľa
Simko
Rodič
Rodič
 
Príspevky: 729
Registrovaný: Sob 23 Jún 2012, 17:09
Pohlavie: Sim

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Markus » Štv 15 Nov 2012, 20:21

ale win7 je proste rýchleší a podľa mňa lepší ako XP... ja som si ho rýchlo osvojil a podľa mňa je úžastný a fakt vydarený.. vistu si nekupuj v žiadnom prípade, horší operačný systém je už len win2000 hádam..
win8 neviem, ešte som nemal tú česť, ale zdá sa mi že ľudia majú zatiaľ dosť problémy s kompatibilitou zo staršími programami a niektorýými hrami tak čo ja viem :huh:
Ak je 50%-tná šanca na neúspech, tak sa to nepodarí v deviatich prípadoch z desiatich.
Nikdy nehovorte, že sa niečo nedá, pretože vždy sa nájde iniciatívny blbec, ktorý nevie, že sa to nedá, a urobí to!
Obrázok užívateľa
Markus
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 282
Registrovaný: Sob 16 Jún 2012, 16:26
Bydlisko: V krajine kde sa piesok lial :D
Pohlavie: Sim

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Emerald » Pon 26 Nov 2012, 02:11

Win 8 má problém aj s TS3 :? akože nie je žiaden problém spustiť to v kompatibilnom režime, no pre menej zručných aj to môže byť neprekonateľná prekážka.
Ja tiež odporúčam Win 7.
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Torri » Pon 26 Nov 2012, 02:47

Ja som to vyriešila, mám W8 interface na W7.
Jednoducho je to len pekne zabalená sedmička :D
Emma Swan: You know an awful lot about this town for being a stranger.
August W. Booth: And you know very little for being the sheriff.
Obrázok užívateľa
Torri
Dospelý
Dospelý
 
Príspevky: 600
Registrovaný: Str 25 Jan 2012, 16:23
Bydlisko: Slizolinská klubovňa / Mordor. Podľa nálady.
Pohlavie: Simka

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Simko » Str 02 Jan 2013, 20:04

Zas sa hlásim :lol: :oops:
Grafické karty ATI Radeon a AMD Radeon to sú tie isté alebo sú nejako rozdielne? Prosím vysvetlite mi to :D
A ešte jé táto grafická karta dobrá na sims 3: AMD Radeon HD 7650, pamäť: 1 GB :roll:
Vopred vďaka :flowers:
Ak chceš zažiť niečo čo si ešte nikdy nezažil, musíš preto spraviť niečo čo si ešte nikdy neurobil. :)
Obrázok užívateľa
Simko
Rodič
Rodič
 
Príspevky: 729
Registrovaný: Sob 23 Jún 2012, 17:09
Pohlavie: Sim

Re: HW naroky na the sims 3

Poslaťod Heriett » Str 02 Jan 2013, 20:47

1 GB? Podľa mňa celkom neplnohodnotné využívanie, keď takýto istý typ je aj s 2GB vlastnej pamäte. A navyše je už rok stará. :lol: A žiaden rozdiel, AMD kúpilo ATI niekedy v roku 2005 alebo 2006. ;)
Joke? What do you mean?
Obrázok užívateľa
Heriett
Teenager
Teenager
 
Príspevky: 307
Registrovaný: Uto 01 Nov 2011, 21:58
Pohlavie: Simka

PredchádzajúciĎalší

Späť na PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 hostia