Otázky a odpovede

Máte nejaké nejasnosti, problémy, otázky k The Sims 3? Pýtajte sa!

Moderátori: Emerald, Totodile7625

Pravidlá fóra
V tomto fóre sa musia striktne dodržiavať nasledovné pravidlá, ktoré sú kontrolované adminmi, moderátormi, poprípade podmoderátormi fóra GAMESIMS:
1. Vyhýbajte sa vulgárnym, rasistickým, reklamným, ilegálnym (c.rack, torrent, warez...) príspevkom či komentárom s podtónom erotiky a taktiež nevhodnému správaniu, ktoré na fóre vyvoláva konflikty.
2. Píšte vždy k danej téme a nerobte tzv. offtopic,
3. Nezakladajte zbytočne duplicitné témy alebo veľmi podobné či zbytočné, pred založením novej témy si fórum najprv dôkladne prezrite.
4. Vaše príspevky by mali byť vždy zmysluplné a miestne, nepíšte, keď nemusíte (príspevky typu – „To áno“, „Neviem“ alebo obsahujúce len smajlíky a pod. sa odstraňujú, považujú sa za „nahrabávanie“ príspevkov!).
5. Váš príspevok nesmie obsahovať viac ako 10 rovnakých smajlíkov a všeobecne viac ako 10 smajlíkov v jednom riadku.
6. Necitujte zbytočne t.j. po poslednom príspevku, zároveň necitujte príspevky s citáciami a obrázkami.
7. Nezobrazujte príspevky s obrázkami širšími ako je veľkosť 600.
8. Váš avatar by mal mať maximálnu veľkosť 120x120.
9. V podpisoch je zakázané mať obrázky (neplatí pre smajlíky).
10. Nepoužívajte v nastaveniach fóra skrytú prítomnosť.

Ak pravidlá nebudú dodržiavané, postupovať sa bude takto:
1. Osobné napomenutie cez pm.
2. Zavedenie varovného hodnotenia.
3. Zablokovanie prístupu na toto fórum.

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod Flora Kreslená » Štv 07 Feb 2013, 19:04

A ja som ho hľadala v režime nákupu :slap: Díky.
Flora Kreslená bola moja prvá Simka a nikdy na ňu nezabudnem
Obrázok užívateľa
Flora Kreslená
Starec
Starec
 
Príspevky: 2219
Registrovaný: Uto 09 Mar 2010, 22:33
Pohlavie: Simka

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod luky25 » Štv 28 Mar 2013, 23:42

Ja by som sa chcel opytat ci mozem mat aj rocne obdobia aj v prazdninovych svetoch v the sims 3 cestovna horucka :D
luky25
Varovné hodnotenie
Varovné hodnotenie
 
Príspevky: 56
Registrovaný: Ned 31 Okt 2010, 11:32
Pohlavie: Sim

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod Simko » Pia 29 Mar 2013, 01:14

Nie, tam je stále to isté počasie ako bolo doteraz :roll:
Ak chceš zažiť niečo čo si ešte nikdy nezažil, musíš preto spraviť niečo čo si ešte nikdy neurobil. :)
Obrázok užívateľa
Simko
Rodič
Rodič
 
Príspevky: 728
Registrovaný: Sob 23 Jún 2012, 17:09
Pohlavie: Sim

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod Torri » Sob 06 Apr 2013, 09:46

Ako sa zbavím zombíkov? Lebo mi lezú do dvora cez zamknuté bránky a žerú mi rastlinky :slap:
Emma Swan: You know an awful lot about this town for being a stranger.
August W. Booth: And you know very little for being the sheriff.
Obrázok užívateľa
Torri
Dospelý
Dospelý
 
Príspevky: 600
Registrovaný: Str 25 Jan 2012, 16:23
Bydlisko: Slizolinská klubovňa / Mordor. Podľa nálady.
Pohlavie: Simka

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod schnegy » Sob 06 Apr 2013, 12:28

Daju sa vypnut v nastaveniach hry, tak ako celebrity :)
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.
(Immanuel Kant)
Obrázok užívateľa
schnegy
Starec
Starec
 
Príspevky: 3126
Registrovaný: Sob 22 Mar 2008, 17:32
Pohlavie: Simka

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod Torri » Sob 06 Apr 2013, 15:20

Zombíci tam jediní nie sú, teda som si ich aspoň nevšimla.
Ale už viem ako, cez testingcheats.
Emma Swan: You know an awful lot about this town for being a stranger.
August W. Booth: And you know very little for being the sheriff.
Obrázok užívateľa
Torri
Dospelý
Dospelý
 
Príspevky: 600
Registrovaný: Str 25 Jan 2012, 16:23
Bydlisko: Slizolinská klubovňa / Mordor. Podľa nálady.
Pohlavie: Simka

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod schnegy » Sob 06 Apr 2013, 23:07

Fakt, mne sa zdalo, ze som ich tak vypinala, tak teda nie :whistle:
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.
(Immanuel Kant)
Obrázok užívateľa
schnegy
Starec
Starec
 
Príspevky: 3126
Registrovaný: Sob 22 Mar 2008, 17:32
Pohlavie: Simka

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod Sirka21 » Pia 12 Apr 2013, 17:00

daj si kod TestingCheatsEnabled On a potom chod pred dom a najdi si schranku. klikni na schránku ale musíš drzat aj tlacitko Shift a potom tam niekde sa preklikaj a nastav si populaciu a tam su aj zombici
ak som to napisala nezrozumitelne tak tu je navod
viewtopic.php?f=40&t=1337
Obrázok užívateľa
Sirka21
Teenager
Teenager
 
Príspevky: 401
Registrovaný: Str 14 Nov 2012, 18:42
Pohlavie: Simka

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod Mel 11 » Štv 18 Apr 2013, 20:45

ahojte,
mam taku mensiu dilemu, chcela by som upgradovat moje 4gb ramky na 8gb, a ako som sa docitala na vsetkych moznych forach, nazory na opodstatnenie sa dost rozchadzaju. Niektori hovoria ze sims to prospeje, a ostatni ze je to zbytocne kedze sims je 32bitova aplikacia tak nemoze vyuzit viac ako 4gb. Mne ide hlavne o plynulost hry, pretoze po nainstalovani uz asi osmeho dodatku a hrani za tretiu generaciu to uz nejde tak hladko ako zvyklo. Vyzna sa tu v tom niekto kto by mi mohol poradit ci tych 60 ecok investovat alebo nato kaslat?
Dakujem!
Obrázok užívateľa
Mel 11
Batoľa
Batoľa
 
Príspevky: 146
Registrovaný: Uto 02 Feb 2010, 10:33
Pohlavie: Simka

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod Nemesix » Ned 19 Máj 2013, 12:29

chcem sa spýtať že to vadí že budem hrať normálne sims s HQmodom, že ho nenahradím tým pôvodným,.lebo mne lenivej sa nechce stále prekopírovávať, a aj tak väčšinu tvorím a keď si idem zahrať tak iba raz za čas.takže vadí keď budem hrať aj s HQmodom? :D ..neviem či to dávam do dobrej témy, keď tak ma upozornite :D
Ak poznáš tvár človeka, neznamená to, že poznáš jeho srdce.
Obrázok užívateľa
Nemesix
Starec
Starec
 
Príspevky: 1212
Registrovaný: Pia 24 Jún 2011, 21:02
Bydlisko: okolie Košíc :)
Pohlavie: Simka

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod NiQush » Ned 19 Máj 2013, 13:55

Ptala jsem se na to už onehdy, bylo mi řečeno, že pokud je to ve hře, může to jakožto mod relativně ovlivnit hru. Takže se doporučuje jen na focení atd :)
Obrázok užívateľa
NiQush
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 229
Registrovaný: Ned 28 Okt 2012, 11:22
Bydlisko: Most CZ
Pohlavie: Simka

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod Totodile7625 » Ned 19 Máj 2013, 17:14

Neviem čo presne to spôsosbuje, no predpokladám že hlavne zníženú plynulosť hry a možno aj nestabilnosť. Neviem - neskúšal som. No samotný autor HQ módu upozorňuje na to aby s ním hráči v klasickej hre nehrali, ale vždy používali originálny súbor od EA.
food is my religion and pizza is my god
amen
Obrázok užívateľa
Totodile7625
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 4106
Registrovaný: Uto 19 Okt 2010, 10:51
Bydlisko: Mimo Vašu modrú planétu ...
Pohlavie: Sim

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod Emerald » Str 29 Máj 2013, 01:42

Mel 11 píše:ahojte,
mam taku mensiu dilemu, chcela by som upgradovat moje 4gb ramky na 8gb, a ako som sa docitala na vsetkych moznych forach, nazory na opodstatnenie sa dost rozchadzaju. Niektori hovoria ze sims to prospeje, a ostatni ze je to zbytocne kedze sims je 32bitova aplikacia tak nemoze vyuzit viac ako 4gb. Mne ide hlavne o plynulost hry, pretoze po nainstalovani uz asi osmeho dodatku a hrani za tretiu generaciu to uz nejde tak hladko ako zvyklo. Vyzna sa tu v tom niekto kto by mi mohol poradit ci tych 60 ecok investovat alebo nato kaslat?
Dakujem!


Kašlať na to, RAM je pamäť a 4 GB je pre TS3 tak akurát. Pre TS3 je najdôležitejší komponent v PC dobrá grafická karta, tá ak nie je poriadna aj 16 GB RAM môžeš mať a bude ti to vieš čo platné :wink:
Dobré grafické karty majú vlastnú pamäť dokonca 1 - 2 GB. Ako to funguje je zložité, ja ti však vravím, že 4 GB RAM ti bohate stačia :)
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod NiQush » Štv 30 Máj 2013, 15:05

To já v ntb mám, mělo by stačit, ale načítání trvá dvacet let :D Taže vím, že ntb by normálně utáhl pár datadisků ale když jsou všechny ...tak to trvá 3 hodiny :) nezahrála jsem si.. věčně jsem vypínala, možná pak zkusit ten Twallanův mod :)
Obrázok užívateľa
NiQush
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 229
Registrovaný: Ned 28 Okt 2012, 11:22
Bydlisko: Most CZ
Pohlavie: Simka

Re: Otázky a odpovede

Poslaťod MonChiChi » Uto 11 Jún 2013, 18:17

Ahojte, mám jeden problém.
AK si spustím hru TS3, ide mi nejakých 15 minút, niekedy aj menej a potom mi sčiernie obrazovka a vypne sa mi celá hra :( Mám originálne CD aj dodatky, takže vôbec neviem v čom môže byť problém. Budem vďačná za hocijaké rady :)
Obrázok užívateľa
MonChiChi
Batoľa
Batoľa
 
Príspevky: 160
Registrovaný: Sob 25 Sep 2010, 13:13
Bydlisko: Twinbrook
Pohlavie: Simka

PredchádzajúciĎalší

Späť na PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Majestic-12 [Bot] a 1 hosť