The Sims 3 / Create a World

Máte nejaké nejasnosti, problémy, otázky k The Sims 3? Pýtajte sa!

Moderátori: Emerald, Totodile7625

Pravidlá fóra
V tomto fóre sa musia striktne dodržiavať nasledovné pravidlá, ktoré sú kontrolované adminmi, moderátormi, poprípade podmoderátormi fóra GAMESIMS:
1. Vyhýbajte sa vulgárnym, rasistickým, reklamným, ilegálnym (c.rack, torrent, warez...) príspevkom či komentárom s podtónom erotiky a taktiež nevhodnému správaniu, ktoré na fóre vyvoláva konflikty.
2. Píšte vždy k danej téme a nerobte tzv. offtopic,
3. Nezakladajte zbytočne duplicitné témy alebo veľmi podobné či zbytočné, pred založením novej témy si fórum najprv dôkladne prezrite.
4. Vaše príspevky by mali byť vždy zmysluplné a miestne, nepíšte, keď nemusíte (príspevky typu – „To áno“, „Neviem“ alebo obsahujúce len smajlíky a pod. sa odstraňujú, považujú sa za „nahrabávanie“ príspevkov!).
5. Váš príspevok nesmie obsahovať viac ako 10 rovnakých smajlíkov a všeobecne viac ako 10 smajlíkov v jednom riadku.
6. Necitujte zbytočne t.j. po poslednom príspevku, zároveň necitujte príspevky s citáciami a obrázkami.
7. Nezobrazujte príspevky s obrázkami širšími ako je veľkosť 600.
8. Váš avatar by mal mať maximálnu veľkosť 120x120.
9. V podpisoch je zakázané mať obrázky (neplatí pre smajlíky).
10. Nepoužívajte v nastaveniach fóra skrytú prítomnosť.

Ak pravidlá nebudú dodržiavané, postupovať sa bude takto:
1. Osobné napomenutie cez pm.
2. Zavedenie varovného hodnotenia.
3. Zablokovanie prístupu na toto fórum.

The Sims 3 / Create a World

Poslaťod Olaa » Štv 08 Aug 2013, 20:49

Zdravím vás fanúšikovia Simsu.
Mám tu takýto problém.
Nainštaloval som si The Sims 3 Create a World tool.
Keď to chcem však spustiť, vyhodí mi toto:
Obrázok


Vie mi niekto povedať, kde je problém? Pretože tool sa po tomto varovaní vôbec nespustí.
Za možnú skorú odpoveď vopred ďakujem


(dúfam že som to nedal do zlej sekcie, ak áno, tak sa ospravedlňujem)

EDIT: Pardon, predsa len som to dal zle, sekciu PORADŇA som si vôbec nevšimol, ospravedlňujem sa moc. Ak by som mohol poprosiť o presunutie, budem vďačný.
Olaa
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 16 Feb 2013, 19:03
Pohlavie: Sim

Re: The Sims 3 / Create a World

Poslaťod Olaa » Pon 12 Aug 2013, 00:49

Díky za rady...
Btw: našiel som jeden podobný topic, kde k tomuto problému bolo písané, že stačí nainštalovať do zložky kde sa nachádza hra. Ja to mám asi takto /games/Sims 3/ a tu v tejto zložke všetky datadisky vrátane hlavnej hry.
Keď to do zložky Sims 3 nainštalujem, chybu vypisuje rovnakú. Keď som to skúšal nainštalovať do zložky hry, The Sims 3, tak mi napísalo, že "Hra The Sims 3 je už nainštalovaná"...

Žiadam o pomoc..
Olaa
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 16 Feb 2013, 19:03
Pohlavie: Sim

Re: The Sims 3 / Create a World

Poslaťod PrincessLeia » Pon 12 Aug 2013, 11:30

Víš nezlob se, ono je tady hodně lidí buď na dovolených (já byla zrovna v tu dobu, kdy jsi psal) a nebo prostě nyní nechodí tak často na internet. Aktivita je pochopitelně lehce pokleslá a ti, co se třeba kouknou, neví jak poradit, což je nyní můj případ :( Vůbec netuším, jak pomoci, jelikož jsem tvorbu světů zkoušela pouze jednou a to velice dávno. Nevím, v čem by mohl spočívat problém. Zkusil jsi tu beta verzi přeinstalovat?

Někdo z moderátorů ti to v blízké době jistě přesune :wink:
"I am a reader. Not because I don't have a life, but because I choose to have many." - Anonymous
Obrázok užívateľa
PrincessLeia
Starec
Starec
 
Príspevky: 1935
Registrovaný: Pia 01 Okt 2010, 14:35
Bydlisko: Czech Republic
Pohlavie: Simka

Re: The Sims 3 / Create a World

Poslaťod Olaa » Uto 13 Aug 2013, 23:38

To mi je jasné a preto sa ospravedlňujem za reakciu, ale už neviem vážne ako ďalej a rád by som si niečo vytvoril.
Skúšal som to preinštalovávať x krát, do rôznych zložiek a stále to vypíše to isté. Ako som písal aj hore, skúšal som to do všeobecnej zložky hry, kde mám aj datadisky, ale aj tam, kde je samotná hra, nepomáha nič..

Btw: ďakujem za presunutie :)
Olaa
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 16 Feb 2013, 19:03
Pohlavie: Sim

Re: The Sims 3 / Create a World

Poslaťod Emerald » Uto 20 Aug 2013, 17:56

Olaa a máš základnú hru The Sims 3? Ono je to ňou podmienené, ak v počítači nemáš nainštalovanú The Sims 3, tak ti to nepôjde.
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: The Sims 3 / Create a World

Poslaťod Olaa » Sob 24 Aug 2013, 02:45

Ahoj, už vyššie som písal, že mám základnú hru + všetky datadisky :)
Je mi jasné, že World Tool by bez základnej hry ani nešiel.
Vážne si s tým neviem poradiť. Hľadal som po všetkých možných fórach a proste nič ..
Olaa
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 16 Feb 2013, 19:03
Pohlavie: Sim


Späť na PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Majestic-12 [Bot] a 1 hosť