Kam presnúť zložku Electronic Arts?

Máte nejaké nejasnosti, problémy, otázky k The Sims 3? Pýtajte sa!

Moderátori: Emerald, Totodile7625

Pravidlá fóra
V tomto fóre sa musia striktne dodržiavať nasledovné pravidlá, ktoré sú kontrolované adminmi, moderátormi, poprípade podmoderátormi fóra GAMESIMS:
1. Vyhýbajte sa vulgárnym, rasistickým, reklamným, ilegálnym (c.rack, torrent, warez...) príspevkom či komentárom s podtónom erotiky a taktiež nevhodnému správaniu, ktoré na fóre vyvoláva konflikty.
2. Píšte vždy k danej téme a nerobte tzv. offtopic,
3. Nezakladajte zbytočne duplicitné témy alebo veľmi podobné či zbytočné, pred založením novej témy si fórum najprv dôkladne prezrite.
4. Vaše príspevky by mali byť vždy zmysluplné a miestne, nepíšte, keď nemusíte (príspevky typu – „To áno“, „Neviem“ alebo obsahujúce len smajlíky a pod. sa odstraňujú, považujú sa za „nahrabávanie“ príspevkov!).
5. Váš príspevok nesmie obsahovať viac ako 10 rovnakých smajlíkov a všeobecne viac ako 10 smajlíkov v jednom riadku.
6. Necitujte zbytočne t.j. po poslednom príspevku, zároveň necitujte príspevky s citáciami a obrázkami.
7. Nezobrazujte príspevky s obrázkami širšími ako je veľkosť 600.
8. Váš avatar by mal mať maximálnu veľkosť 120x120.
9. V podpisoch je zakázané mať obrázky (neplatí pre smajlíky).
10. Nepoužívajte v nastaveniach fóra skrytú prítomnosť.

Ak pravidlá nebudú dodržiavané, postupovať sa bude takto:
1. Osobné napomenutie cez pm.
2. Zavedenie varovného hodnotenia.
3. Zablokovanie prístupu na toto fórum.

Kam presnúť zložku Electronic Arts?

Poslaťod palino3 » Str 12 Dec 2012, 00:03

Chcem sa spýtať, mám normálne nainštalovaný Sims 3 aj nejaké datadisky, všetko na disku D. Avšak jedna zložka je vytvorená na disku C a to v Mojich dokumentoch, pod názvom Electronic Arts, kde mám uložené hry a vlastný obsah. Táto zložka je pomerne veľká a chcel by som ju presunúť na disk D. Lenže keď som to urobil, hra nové umiestnenie zložky nezobrala a nemal som v nej žiadne uložené hry ani vlastný obsah. Neviete mi poradiť, ako by som mohol nastaviť nové umiestnenie zložky Electronic Arts z disku C na disk D? Ďakujem za odpovede, veľmi by mi to pomohlo
palino3
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Ned 09 Dec 2012, 22:06
Pohlavie: Sim

Re: Kam presnúť zložku Electronic Arts?

Poslaťod Torri » Str 12 Dec 2012, 00:17

Zložka Electronic Arts, teda tá kde máš všetky hry, downloady, atď, sa nachádza primárne v Dokumentoch, ktoré Windows dá na disk, na ktorom je nainštalovaný, čo na väčšine počítačov znamená C.
Aby ti fungoval obsah zložky tak ako má, musíš ju mať tam, kde máš Windows. Takže jedine preinštalovať Win.
/Thanks God for Mac/
Emma Swan: You know an awful lot about this town for being a stranger.
August W. Booth: And you know very little for being the sheriff.
Obrázok užívateľa
Torri
Dospelý
Dospelý
 
Príspevky: 600
Registrovaný: Str 25 Jan 2012, 16:23
Bydlisko: Slizolinská klubovňa / Mordor. Podľa nálady.
Pohlavie: Simka

Re: Kam presnúť zložku Electronic Arts?

Poslaťod palino3 » Str 12 Dec 2012, 00:25

Ďakujem za radu, ale myslím si že musí existovať aj jednoduchší spôsob ;)
palino3
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Ned 09 Dec 2012, 22:06
Pohlavie: Sim

Re: Kam presnúť zložku Electronic Arts?

Poslaťod Emerald » Str 12 Dec 2012, 00:41

To tak proste je, že dáta hry sa ukladajú na systémovom disku :whistle:
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka


Späť na PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 hostia