Problem pri instalacii

Máte nejaké nejasnosti, problémy, otázky k The Sims 3? Pýtajte sa!

Moderátori: Emerald, Totodile7625

Pravidlá fóra
V tomto fóre sa musia striktne dodržiavať nasledovné pravidlá, ktoré sú kontrolované adminmi, moderátormi, poprípade podmoderátormi fóra GAMESIMS:
1. Vyhýbajte sa vulgárnym, rasistickým, reklamným, ilegálnym (c.rack, torrent, warez...) príspevkom či komentárom s podtónom erotiky a taktiež nevhodnému správaniu, ktoré na fóre vyvoláva konflikty.
2. Píšte vždy k danej téme a nerobte tzv. offtopic,
3. Nezakladajte zbytočne duplicitné témy alebo veľmi podobné či zbytočné, pred založením novej témy si fórum najprv dôkladne prezrite.
4. Vaše príspevky by mali byť vždy zmysluplné a miestne, nepíšte, keď nemusíte (príspevky typu – „To áno“, „Neviem“ alebo obsahujúce len smajlíky a pod. sa odstraňujú, považujú sa za „nahrabávanie“ príspevkov!).
5. Váš príspevok nesmie obsahovať viac ako 10 rovnakých smajlíkov a všeobecne viac ako 10 smajlíkov v jednom riadku.
6. Necitujte zbytočne t.j. po poslednom príspevku, zároveň necitujte príspevky s citáciami a obrázkami.
7. Nezobrazujte príspevky s obrázkami širšími ako je veľkosť 600.
8. Váš avatar by mal mať maximálnu veľkosť 120x120.
9. V podpisoch je zakázané mať obrázky (neplatí pre smajlíky).
10. Nepoužívajte v nastaveniach fóra skrytú prítomnosť.

Ak pravidlá nebudú dodržiavané, postupovať sa bude takto:
1. Osobné napomenutie cez pm.
2. Zavedenie varovného hodnotenia.
3. Zablokovanie prístupu na toto fórum.

Problem pri instalacii

Poslaťod Doofy134 » Ned 18 Nov 2012, 04:00

Ahojte, mam vleky problem s instalaciou Sims3 , vzdy sa preklikam iba jazykom,krajinou,potvrdim licenciu a vyskoci mi tabulka "Unable to launch C:/Users/..../AppData/Local/Temp/.../The Sims3_ code.exe" neviete mi niekto poradit?Mam windows 7 a sony vaio. Vopred dakujem.
Doofy134
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Ned 18 Nov 2012, 03:52
Pohlavie: Sim

Re: Problem pri instalacii

Poslaťod NiQush » Uto 20 Nov 2012, 00:09

Já ho mám taky a jde mi to v pohodě, je to originál?
Obrázok užívateľa
NiQush
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 229
Registrovaný: Ned 28 Okt 2012, 11:22
Bydlisko: Most CZ
Pohlavie: Simka

Re: Problem pri instalacii

Poslaťod Emerald » Ned 25 Nov 2012, 02:24

Nepokúšaš sa náhodou nainštalovať dodatok bez toho aby si mal základnú hru?
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: Problem pri instalacii

Poslaťod elliska69 » Ned 18 Aug 2013, 11:25

Ahojte kupila som si dodatok The Sims 3 Monte Vista, ale ked sa preklikam k spusteniu instalacie tak ma to hned hodi do okienka ze uz je hra naistalovana, pritom viem ze ju naistalovanu nemam, ani to odo mna nepytalo seriove cislo. Hned mi otvori spustac hry a chce aby som obsah zaregistrovala, prihlasila som sa do Originu ale cez spustac sa mi prihlasit neda a hru tym padom neviem naistalovat, pritom 20 minut predtym som bez problemov naistalovala dodatok Styl 70,80 a 90 roky. Myslite ze je CD vadne a mam ho reklamovat?
Dakujem za pomoc
elliska69
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Ned 18 Aug 2013, 11:19
Pohlavie: Simka

Re: Problem pri instalacii

Poslaťod PrincessLeia » Ned 18 Aug 2013, 18:10

A zkoušela ses kouknout, jestli v té hře to město je nebo není? Pokud tam je a jede, tak bych to asi neřešila... Jak se ti otevřel ten launcher, nenainstalovalo se tam to město automaticky jako simspack? Jak říkám, zkus se nejdřív podívat, jestli město jede či ne.
"I am a reader. Not because I don't have a life, but because I choose to have many." - Anonymous
Obrázok užívateľa
PrincessLeia
Starec
Starec
 
Príspevky: 1935
Registrovaný: Pia 01 Okt 2010, 14:35
Bydlisko: Czech Republic
Pohlavie: Simka

Re: Problem pri instalacii

Poslaťod elliska69 » Pon 19 Aug 2013, 08:24

Ahoj, nie mesto nejde, musim do CD mechaniky vlozit CD z predchadzajucej naistalovanej hry, aby som mohla hrat a v ponuke pri zacani novej hry su stale tie iste mesta ako predtym. Musim hru zaregistrovat ale v original obale je seriove cislo o jedno stvorcislie mensie, cize to nejde. Spustac hry sa otvori ale chce aby som hru zaregistrovala co sa neda kvoli tomu nekompletnemu cislu, akonahle to zrusim tak mi spustac vypise ze platnost instalacie vyprsala, ze ju mam opakovat. Mam to riesit priamo s EA games ako reklamaciu? Asi hej, lebo chybjuce seriove cislo je uz vada.
elliska69
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Ned 18 Aug 2013, 11:19
Pohlavie: Simka

Re: Problem pri instalacii

Poslaťod Emerald » Uto 20 Aug 2013, 17:51

Elliska69 skúsila si to cez Origin cez Redeem code (zadať kód)? Bez toho aby si vôbec pchala CD do mechaniky, tak skús zadať ten kód. Ono to tak funguje s každou hrou. Potom sa to nainštaluje bez potreby prekladať hore dolu CD.
Alebo choď cez tvoj účet na www.thesims3.com tam choď cez Môj účet a Zadať kód (napríklad z karty na simpoints) a tam to skús zadať.
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka


Späť na PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Majestic-12 [Bot] a 1 hosť