Chyba pri spúšťaní

Máte nejaké nejasnosti, problémy, otázky k The Sims 3? Pýtajte sa!

Moderátori: Emerald, Totodile7625

Pravidlá fóra
V tomto fóre sa musia striktne dodržiavať nasledovné pravidlá, ktoré sú kontrolované adminmi, moderátormi, poprípade podmoderátormi fóra GAMESIMS:
1. Vyhýbajte sa vulgárnym, rasistickým, reklamným, ilegálnym (c.rack, torrent, warez...) príspevkom či komentárom s podtónom erotiky a taktiež nevhodnému správaniu, ktoré na fóre vyvoláva konflikty.
2. Píšte vždy k danej téme a nerobte tzv. offtopic,
3. Nezakladajte zbytočne duplicitné témy alebo veľmi podobné či zbytočné, pred založením novej témy si fórum najprv dôkladne prezrite.
4. Vaše príspevky by mali byť vždy zmysluplné a miestne, nepíšte, keď nemusíte (príspevky typu – „To áno“, „Neviem“ alebo obsahujúce len smajlíky a pod. sa odstraňujú, považujú sa za „nahrabávanie“ príspevkov!).
5. Váš príspevok nesmie obsahovať viac ako 10 rovnakých smajlíkov a všeobecne viac ako 10 smajlíkov v jednom riadku.
6. Necitujte zbytočne t.j. po poslednom príspevku, zároveň necitujte príspevky s citáciami a obrázkami.
7. Nezobrazujte príspevky s obrázkami širšími ako je veľkosť 600.
8. Váš avatar by mal mať maximálnu veľkosť 120x120.
9. V podpisoch je zakázané mať obrázky (neplatí pre smajlíky).
10. Nepoužívajte v nastaveniach fóra skrytú prítomnosť.

Ak pravidlá nebudú dodržiavané, postupovať sa bude takto:
1. Osobné napomenutie cez pm.
2. Zavedenie varovného hodnotenia.
3. Zablokovanie prístupu na toto fórum.

Chyba pri spúšťaní

Poslaťod zuziniatko » Ned 09 Sep 2012, 12:44

No takže, mala som nainštalované Sims 3, niekoľko dodatkov, všetko fungovalo ako malo.
Potom som preinštalovala nanovo celý počítač (windows xp 32bit) a dala tam aj nanovo Sims (všetko mám originálne). Zapla som hru, spustilo sa mi úvodné menu, tak som hru spustila. Chvíľu sa to tvárilo, že sa hra spúšťa, obrazovka zasvietila na čierno a hra sa sama vypla.
Potom som tie hry všetky odinštalovala a dala tam iba Sims 3 (bez dodatkov), ale robilo to zas to isté.
Vie niekto o čo ide a či mi niečo pomôže?

edit: aj operačný systém mám originálny
zuziniatko
Teenager
Teenager
 
Príspevky: 421
Registrovaný: Štv 19 Feb 2009, 13:16
Bydlisko: BA
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod Emerald » Ned 09 Sep 2012, 15:21

Pri tom preinštalovaní systému sa zrejme nespravilo všetko tak ako sa malo. Zrejme ti tam chýbajú service packy k OS, ovládače ku grafike, zrejme aj DirectX... treba si to tam všetko doplniť a potom skúsiť hru ešte raz. Hru odinštalovať nemusíš, stačí ak si všetko doplníš :wink:
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod zuziniatko » Ned 09 Sep 2012, 16:49

jediné čo nemám je ten directX, skúsim teda čo to spraví :oops: ďakujem :D
zuziniatko
Teenager
Teenager
 
Príspevky: 421
Registrovaný: Štv 19 Feb 2009, 13:16
Bydlisko: BA
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod zuziniatko » Ned 09 Sep 2012, 20:23

mám windows service pack 3, directx 9.0c a mám aj správne ovládače ku grafickej karte (GeForce 9500 gt - ale tú mám stále tú istú, tou to asi nebude). Ešte nejaká iná možnosť čo je zle?
zuziniatko
Teenager
Teenager
 
Príspevky: 421
Registrovaný: Štv 19 Feb 2009, 13:16
Bydlisko: BA
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod Emerald » Ned 09 Sep 2012, 23:02

http://www.sims3gamer.com/2010/03/15/nine-steps-to-a-fixed-sims-3-game/

Keby si chcela skúsiť preinštalovať celú hru, tak toto je návod ako na poriadne odstránenie všetkého z PC aby sa hra inštalovala do "čistého".

Po tom čo sa preinštaluje Windows treba ovládače opäť inštalovať, tak ak si nenainštalovala tie ku grafike, tak to sprav a inak mi napadá už iba opätovné preinštalovanie celej hry.
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod kikam26 » Štv 04 Apr 2013, 14:21

ahojte , ja mám tiež problém pri spúšťaní , vôbec mi nechce otvoriť spúsťač , keď to chcem pustiť tak mi iba vypíše že sims3launcher prestal pracovať .. neviete čo s tým ? :(
kikam26
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Pon 26 Nov 2012, 18:27
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod NiQush » Štv 04 Apr 2013, 19:49

odinstalovat, vyčistit registry ccleanerem a nainstalovat ;)
Obrázok užívateľa
NiQush
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 229
Registrovaný: Ned 28 Okt 2012, 11:22
Bydlisko: Most CZ
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod Heriett » Štv 04 Apr 2013, 22:33

Načo to robiť tak zložito a zdĺhavo. :mrgreen:
Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\DC Cache - stačí vymazať súbor missingdeps.idx - pomohlo mne. :)
Joke? What do you mean?
Obrázok užívateľa
Heriett
Teenager
Teenager
 
Príspevky: 307
Registrovaný: Uto 01 Nov 2011, 21:58
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod kikam26 » Pia 05 Apr 2013, 12:41

lenže mne sa nikde nevytvorí pričinok kde sú fotky,a aj downloady kam sa dávajú, takže neviem kde by som mala nájsť to DC cache .. vytvorí sa mi iba ten priečinok kde sa dávajú módy , potom tam je gamedata , game, thumbnails, support a nič viac :?
kikam26
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Pon 26 Nov 2012, 18:27
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod Heriett » Pia 05 Apr 2013, 12:57

A čo má spúšťač s downloadmi a screenshotmi? Zložka Screenshots sa vytvára automaticky po vytvorení prvého screenshotu. Zložka Downloads - neviem. Priečinok, kam sa dávajú módy nevytvára hra sama. DC Cache je normálnre v dokumentoch, tak ako som písala o post vyššie. Tak to je potom neúplná alebo zle nainštalovaná hra. That means, preinštalácia.
EDIT: Nikto tu nehovoril o Program files, C disku a o zložkách, ktoré viac-menej musia zostať nedotknuté. :slap:
Už neviem, ako to mám napísať, tak obrázok:
Obrázok
Joke? What do you mean?
Obrázok užívateľa
Heriett
Teenager
Teenager
 
Príspevky: 307
Registrovaný: Uto 01 Nov 2011, 21:58
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod kikam26 » Pia 05 Apr 2013, 15:36

no veď a túto celú zložku the sims 3 tam nemám , už som to aj preinštalovala a nič :cry:
kikam26
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Pon 26 Nov 2012, 18:27
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod Simko » Pia 05 Apr 2013, 17:49

Tak to je chyba pri inštalácii :unknown:
Lebo bez tej zložky ti sims 3 nepôjde! Ale ved to hra vytvára sama pri inštalácii. Skús ju úplne odinštalovať a znova nainštalovať lebo inak fakt netuším :unknown:
Ak chceš zažiť niečo čo si ešte nikdy nezažil, musíš preto spraviť niečo čo si ešte nikdy neurobil. :)
Obrázok užívateľa
Simko
Rodič
Rodič
 
Príspevky: 728
Registrovaný: Sob 23 Jún 2012, 17:09
Pohlavie: Sim

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod Heriett » Pia 05 Apr 2013, 17:58

Ak nemá originál, nepomôže jej ani to. Máš originál? :lol:
Ja už neviem. Service pack na Win máš? Lebo bez neho to tiež robí problémy niektorým hrám.
Bez tej zložky hra ide, len pri zapnutí launcheru sa tam v Dokumentoch vytvorí znova. :)
Joke? What do you mean?
Obrázok užívateľa
Heriett
Teenager
Teenager
 
Príspevky: 307
Registrovaný: Uto 01 Nov 2011, 21:58
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod kikam26 » Pia 05 Apr 2013, 18:05

mám originál všetkých datadiskov :lol: :) a aj to druhé mám , všetko som už s tým poskúšala a nič nepomáha :x
kikam26
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Pon 26 Nov 2012, 18:27
Pohlavie: Simka

Re: Chyba pri spúšťaní

Poslaťod Heriett » Pia 05 Apr 2013, 18:12

A inštaluješ cez mechaniku? Skús cez Origin (zaberie to ale o trochu viac miesta).
Joke? What do you mean?
Obrázok užívateľa
Heriett
Teenager
Teenager
 
Príspevky: 307
Registrovaný: Uto 01 Nov 2011, 21:58
Pohlavie: Simka

Ďalší

Späť na PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť