Create a World

Máte nejaké nejasnosti, problémy, otázky k The Sims 3? Pýtajte sa!

Moderátori: Emerald, Totodile7625

Pravidlá fóra
V tomto fóre sa musia striktne dodržiavať nasledovné pravidlá, ktoré sú kontrolované adminmi, moderátormi, poprípade podmoderátormi fóra GAMESIMS:
1. Vyhýbajte sa vulgárnym, rasistickým, reklamným, ilegálnym (c.rack, torrent, warez...) príspevkom či komentárom s podtónom erotiky a taktiež nevhodnému správaniu, ktoré na fóre vyvoláva konflikty.
2. Píšte vždy k danej téme a nerobte tzv. offtopic,
3. Nezakladajte zbytočne duplicitné témy alebo veľmi podobné či zbytočné, pred založením novej témy si fórum najprv dôkladne prezrite.
4. Vaše príspevky by mali byť vždy zmysluplné a miestne, nepíšte, keď nemusíte (príspevky typu – „To áno“, „Neviem“ alebo obsahujúce len smajlíky a pod. sa odstraňujú, považujú sa za „nahrabávanie“ príspevkov!).
5. Váš príspevok nesmie obsahovať viac ako 10 rovnakých smajlíkov a všeobecne viac ako 10 smajlíkov v jednom riadku.
6. Necitujte zbytočne t.j. po poslednom príspevku, zároveň necitujte príspevky s citáciami a obrázkami.
7. Nezobrazujte príspevky s obrázkami širšími ako je veľkosť 600.
8. Váš avatar by mal mať maximálnu veľkosť 120x120.
9. V podpisoch je zakázané mať obrázky (neplatí pre smajlíky).
10. Nepoužívajte v nastaveniach fóra skrytú prítomnosť.

Ak pravidlá nebudú dodržiavané, postupovať sa bude takto:
1. Osobné napomenutie cez pm.
2. Zavedenie varovného hodnotenia.
3. Zablokovanie prístupu na toto fórum.

Create a World

Poslaťod christofr96 » Štv 14 Jún 2012, 00:34

Ked zapínam creator tak mi vypíše že " herní data hry the sims 3 nebyla nalezena" neviem čo stým robit skušal som už vela veci ale stale to nejde vie niekto prečo to nechce spustit ? :(
christofr96
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Štv 14 Jún 2012, 00:31
Pohlavie: Sim

Re: Create a World

Poslaťod Markus » Ned 17 Jún 2012, 10:35

No mne to robí to isté a viem aj prečo..
Create a World hladá hru iba v to súbore v ktorom by mala byť automaticky nainštalovaná - to jest disk C /program files atď. (alebo podobne)..
ja mám však hru na Data D disku a to program Create a World vôbec nezaujíma :D:D ...
to jest vysvetlenie problému...
na jeho riešenie som zvedavý rovnako ako ty :good:
Ak je 50%-tná šanca na neúspech, tak sa to nepodarí v deviatich prípadoch z desiatich.
Nikdy nehovorte, že sa niečo nedá, pretože vždy sa nájde iniciatívny blbec, ktorý nevie, že sa to nedá, a urobí to!
Obrázok užívateľa
Markus
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 282
Registrovaný: Sob 16 Jún 2012, 16:26
Bydlisko: V krajine kde sa piesok lial :D
Pohlavie: Sim

Re: Create a World

Poslaťod Totodile7625 » Ned 17 Jún 2012, 19:51

Stačí preinštalovať CAW do zložky, kde je nainštalovaná aj základná hra.
U mňa to je napríklad C:/Program Files/Hry/Electronic Arts
food is my religion and pizza is my god
amen
Obrázok užívateľa
Totodile7625
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 4106
Registrovaný: Uto 19 Okt 2010, 10:51
Bydlisko: Mimo Vašu modrú planétu ...
Pohlavie: Sim


Späť na PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia