Package

Máte nejaké nejasnosti, problémy, otázky k The Sims 3? Pýtajte sa!

Moderátori: Emerald, Totodile7625

Pravidlá fóra
V tomto fóre sa musia striktne dodržiavať nasledovné pravidlá, ktoré sú kontrolované adminmi, moderátormi, poprípade podmoderátormi fóra GAMESIMS:
1. Vyhýbajte sa vulgárnym, rasistickým, reklamným, ilegálnym (c.rack, torrent, warez...) príspevkom či komentárom s podtónom erotiky a taktiež nevhodnému správaniu, ktoré na fóre vyvoláva konflikty.
2. Píšte vždy k danej téme a nerobte tzv. offtopic,
3. Nezakladajte zbytočne duplicitné témy alebo veľmi podobné či zbytočné, pred založením novej témy si fórum najprv dôkladne prezrite.
4. Vaše príspevky by mali byť vždy zmysluplné a miestne, nepíšte, keď nemusíte (príspevky typu – „To áno“, „Neviem“ alebo obsahujúce len smajlíky a pod. sa odstraňujú, považujú sa za „nahrabávanie“ príspevkov!).
5. Váš príspevok nesmie obsahovať viac ako 10 rovnakých smajlíkov a všeobecne viac ako 10 smajlíkov v jednom riadku.
6. Necitujte zbytočne t.j. po poslednom príspevku, zároveň necitujte príspevky s citáciami a obrázkami.
7. Nezobrazujte príspevky s obrázkami širšími ako je veľkosť 600.
8. Váš avatar by mal mať maximálnu veľkosť 120x120.
9. V podpisoch je zakázané mať obrázky (neplatí pre smajlíky).
10. Nepoužívajte v nastaveniach fóra skrytú prítomnosť.

Ak pravidlá nebudú dodržiavané, postupovať sa bude takto:
1. Osobné napomenutie cez pm.
2. Zavedenie varovného hodnotenia.
3. Zablokovanie prístupu na toto fórum.

Re: package

Poslaťod Emerald » Štv 10 Feb 2011, 21:44

Ale on sa dá upravovať, dá sa normálne otvoriť a dajú sa v ňom robiť zmeny. Aj tu je to písané, skoro na konci, že kliknite pravým tlačidlom myši na Resource.cfg a vyberte Otvoriť http://simpedia.sims2cri.com/index.php?title=Resource.cfg_eng
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: package

Poslaťod Totodile7625 » Štv 10 Feb 2011, 21:45

Tak v tom prípade sa musím opraviť, ale ja mám zatial stále jednu a tú istú verziu a downloady mi "pachčia" ;)
food is my religion and pizza is my god
amen
Obrázok užívateľa
Totodile7625
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 4106
Registrovaný: Uto 19 Okt 2010, 10:51
Bydlisko: Mimo Vašu modrú planétu ...
Pohlavie: Sim

Re: package

Poslaťod Emerald » Štv 10 Feb 2011, 21:51

Však ja mám tiež stále ten istý bez úprav a ide tým starým spôsobom aj pri nových dodatkoch.
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: package

Poslaťod Yui » Štv 10 Feb 2011, 23:00

Myslíte, že by práve tento súbor mohol spôsobiť, že mi tie downloady nefungujú? Ja som totiž najskôr nainštalovala dodatky a potom som sa začala zaujímať o downloady, stiahla som si teda asi ešte tú "starú verziu" toho súboru resource ..inak fakt neviem, prečo tie downloady nefungujú :/
Yui
Novorodenec
Novorodenec
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Str 09 Feb 2011, 21:58
Pohlavie: Simka

Re: package

Poslaťod Emerald » Pia 11 Feb 2011, 00:33

Ale veď ja mám ten istý súbor už od prvého dodatku kedy som si na skúšku nejaké downloady chcela dať aj také neoficiálne. A stále mi to funguje.
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: package

Poslaťod BoBeC » Ned 01 Máj 2011, 18:47

hm inak mozno budem odveci ale neexistuje nejaky programek ktory mi najde chybne downy teda package? lebo mi zrazu prestali ist v hre efekty ako ze mi neukazuje rybky v akvarku ani ohen a ani tie efekty z pristrojov co pribudli v datadisku po zotmeni teda bubliny a tie lasere a podobne... ked dam vsetky package prec tak to v pohode ide ale akonahle ich tam dam naspat tak mi to prestane ukazovat a nechce sa mi skusat kazdy jeden ten subor nakolko mi hra dlho nacitava :(
Nikto učení z neba nespadol, zato debilov ako keby zhadzovali
Radšej včela v ruke ako ovad v oku
Peniaze neznamenajú všetko, ale radšej plakať vo vile ako niekde na lavičke

Osídla lásky - viewtopic.php?f=14&t=1118&start=0&view=viewpoll
Obrázok užívateľa
BoBeC
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 229
Registrovaný: Pia 22 Okt 2010, 21:06
Bydlisko: Privátna 8, Belin záliv
Pohlavie: Simka

Re: package

Poslaťod Emerald » Ned 01 Máj 2011, 20:04

Však ti stačí vedieť kedy ti to prestalo ísť, potom si tie súbory .package zoraď podľa dátumu pridania (úpravy) a vymaž tie downloady čo si do hry dala naposledy :wink:
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: package

Poslaťod luky25 » Str 26 Okt 2011, 19:24

preco mi nejdu package subory som si nainstaloval the sims 3 zakladnu hru som vytvoril zlozku vmojich dokumentoch mods a potom packages a dal som tam subor do mods resource stiahol som si subory packages a dal som ich do toho priecinka ale v hre nie su preco co mam robit a som aj nainstaloval the sims 3 pets ale vobec nie su v hre :(
luky25
Varovné hodnotenie
Varovné hodnotenie
 
Príspevky: 56
Registrovaný: Ned 31 Okt 2010, 11:32
Pohlavie: Sim

Re: package

Poslaťod Totodile7625 » Str 26 Okt 2011, 19:35

A máš to presne podľa návodu, že zložku Mods, v nej zložku Package a súbor Rescoure.cfg. A máš downloady priamo v zložke Package uložené? Pretože ak to tak máš, nevidím dôvod, prečo by Ti to nemalo ísť. Možno iba vadný download. Skús aj iné downloady. :unknown:
food is my religion and pizza is my god
amen
Obrázok užívateľa
Totodile7625
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 4106
Registrovaný: Uto 19 Okt 2010, 10:51
Bydlisko: Mimo Vašu modrú planétu ...
Pohlavie: Sim

Re: package

Poslaťod luky25 » Str 26 Okt 2011, 21:03

mam napisat package alebo packages
luky25
Varovné hodnotenie
Varovné hodnotenie
 
Príspevky: 56
Registrovaný: Ned 31 Okt 2010, 11:32
Pohlavie: Sim

Re: package

Poslaťod Totodile7625 » Str 26 Okt 2011, 21:33

Packages
food is my religion and pizza is my god
amen
Obrázok užívateľa
Totodile7625
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 4106
Registrovaný: Uto 19 Okt 2010, 10:51
Bydlisko: Mimo Vašu modrú planétu ...
Pohlavie: Sim

Re: package

Poslaťod luky25 » Str 26 Okt 2011, 21:40

som skusil aj preinstalovat hru aj dat subory a stale sa mi to neobjavuje predtym som mal sims a fungovali mi vsetky subory teraz neviem preco ale mi zblbla hra tak som ju musel vymazat a znova nainstalovat od zakladnej hry teraz neviem preco nechcu ist :?
luky25
Varovné hodnotenie
Varovné hodnotenie
 
Príspevky: 56
Registrovaný: Ned 31 Okt 2010, 11:32
Pohlavie: Sim

Re: package

Poslaťod Totodile7625 » Str 26 Okt 2011, 22:49

No moment. Nebol si to akurát ty minule, čo nám tu opisoval, jak svoju hru "odinštaloval" zvláštne? A teraz som asi nejak neporozumel, jak to myslíš. Ako vymazal? Ja Ti do počítača nevidím. Mne to funguje a všetkým okolo tiež. Potom asi bude problém medzi stoličkou a klávesnicou ...
food is my religion and pizza is my god
amen
Obrázok užívateľa
Totodile7625
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 4106
Registrovaný: Uto 19 Okt 2010, 10:51
Bydlisko: Mimo Vašu modrú planétu ...
Pohlavie: Sim

Re: Package

Poslaťod luky25 » Pon 28 Nov 2011, 18:33

ja by som sa chcel opytat som si kupil novy notebook a nainstaloval the sims 3 a som dal podla postupu mods do priecinku elekctronic v tom som vytvoril packages a dal resource.cfg ale mi nechcu fungovat package subory v hre uz som aj presunul a dal naspet a vytvoril zas tam ale stale nejde co mam robit :(
luky25
Varovné hodnotenie
Varovné hodnotenie
 
Príspevky: 56
Registrovaný: Ned 31 Okt 2010, 11:32
Pohlavie: Sim

Re: Package

Poslaťod Emerald » Uto 29 Nov 2011, 00:48

Najskôr si hru aktualizuj na najnovšiu verziu a potom postupuj presne podľa tohto návodu http://www.forum.gamesims.sk/viewtopic.php?f=40&t=1344

EŠTE RAZ!
1. KROK - AKTUALIZUJ HRU NA NAJNOVŠIU VERZIU!!!
2. KROK - PORIADNE SI PREČÍTAJ NÁVOD A RIAĎ SA TÝM ČO JE V ŇOM NAPÍSANÉ!
http://www.forum.gamesims.sk/viewtopic.php?f=40&t=1344

Lebo keby si ten návod čítal, tak neexistuje aby si sa opýtal či je package alebo packages! Prepáč, ale ak je niekto lenivý prečítať si návod naša chyba to nie je. My sme spravili všetko pre to aby to každý pochopil, spravila som obrázkový návod s podrobným popisom, tak už neviem čo viac by si potreboval.
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Predchádzajúci

Späť na PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 2 hostia