Chyba

Máte nejaké nejasnosti, problémy, otázky k The Sims 3? Pýtajte sa!

Moderátori: Emerald, Totodile7625

Pravidlá fóra
V tomto fóre sa musia striktne dodržiavať nasledovné pravidlá, ktoré sú kontrolované adminmi, moderátormi, poprípade podmoderátormi fóra GAMESIMS:
1. Vyhýbajte sa vulgárnym, rasistickým, reklamným, ilegálnym (c.rack, torrent, warez...) príspevkom či komentárom s podtónom erotiky a taktiež nevhodnému správaniu, ktoré na fóre vyvoláva konflikty.
2. Píšte vždy k danej téme a nerobte tzv. offtopic,
3. Nezakladajte zbytočne duplicitné témy alebo veľmi podobné či zbytočné, pred založením novej témy si fórum najprv dôkladne prezrite.
4. Vaše príspevky by mali byť vždy zmysluplné a miestne, nepíšte, keď nemusíte (príspevky typu – „To áno“, „Neviem“ alebo obsahujúce len smajlíky a pod. sa odstraňujú, považujú sa za „nahrabávanie“ príspevkov!).
5. Váš príspevok nesmie obsahovať viac ako 10 rovnakých smajlíkov a všeobecne viac ako 10 smajlíkov v jednom riadku.
6. Necitujte zbytočne t.j. po poslednom príspevku, zároveň necitujte príspevky s citáciami a obrázkami.
7. Nezobrazujte príspevky s obrázkami širšími ako je veľkosť 600.
8. Váš avatar by mal mať maximálnu veľkosť 120x120.
9. V podpisoch je zakázané mať obrázky (neplatí pre smajlíky).
10. Nepoužívajte v nastaveniach fóra skrytú prítomnosť.

Ak pravidlá nebudú dodržiavané, postupovať sa bude takto:
1. Osobné napomenutie cez pm.
2. Zavedenie varovného hodnotenia.
3. Zablokovanie prístupu na toto fórum.

Chyba

Poslaťod Yashiro » Štv 23 Dec 2010, 14:34

Keď som sa so svojou upírkou a simkou vrátila z dovolenky domov, tak sa mi toto stalo. Keďže ja si hru ukladám pred každou dovolenkou tak som šla späť so menu bez uloženia a znova som spustila hru lenže ono to tam bolo stále.
Simíci sa vôbec nemohli pohnúť a keď som spustila napríklad režim nakupovania tak miesto toho aby som mohla upravovať svoj dom tak som mohla upravovať nemocnicu.

Nevie mi s tým prosím niekto pomôcť?
Obrázok

Väčšia veľkosť http://img28.imageshack.us/i/screenshot247r.jpg/
Hah... po veľkom kroku v mojom osobnom živote som sa zase ukázala aj v kútoch internetu
Obrázok užívateľa
Yashiro
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 244
Registrovaný: Štv 07 Okt 2010, 13:53
Bydlisko: Posteľ
Pohlavie: Simka

Re: Chyba

Poslaťod Emerald » Štv 23 Dec 2010, 16:37

To vyzerá ako nová verzia tej chyby s modrými dierami. Tú chybu vtedy riešil patch, no už pokazené susedstvo sa opraviť nedalo. Tá chyba sa vtedy tiež zvykla objaviť po dovolenke (aj mne sa vtedy objavila po dovolenke), no patch sa o to postaral a skutočne to opravil. Máš nainštalované všetky najnovšie aktualizácie? Lebo toto vyzerá úplne totožne, len s tým že jama nie je modrá ale šedá.
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: Chyba

Poslaťod Yashiro » Štv 23 Dec 2010, 17:37

Nie, nemám.Akú mám nainštalovať alebo ako ju mám nainštalovať, lebo ja s tým nemám skúsenosti. :oops:

A ďakujem :-)
Hah... po veľkom kroku v mojom osobnom živote som sa zase ukázala aj v kútoch internetu
Obrázok užívateľa
Yashiro
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 244
Registrovaný: Štv 07 Okt 2010, 13:53
Bydlisko: Posteľ
Pohlavie: Simka

Re: Chyba

Poslaťod Emerald » Štv 23 Dec 2010, 22:13

Aktualizácie je dobre postupne všetky inštalovať, lebo ony mnoho vecí opravujú.

Ale na 100% sa to už v tom pokazenom susedstve opraviť nedá. Čo som tu hľadala na fóre keď sme to riešili, tak vraj to môžu spôsobiť downloady (patch zrejme riešil nejaký iný problém ohľadom datadisku cestovná horúčka ktorý som mala) tu je program, ktorý označí downloady, ktoré nie sú vhodné pre tvoju hru http://www.modthesims.info/download.php?t=387006 (napríklad download vytvorený pre základnú hru ak ty už máš aj dodatky).

Ak si vytvoríš celkom nové susedstvo tak by tam tie diery byť nemali a ak budú, tak či chceš alebo nie musíš preinštalovať hru :( bohužial
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka

Re: Chyba

Poslaťod Yashiro » Sob 25 Dec 2010, 20:00

Veľmi ti ďakujem Emerald :)

Veľmi mi to pomohlo, keby bolo na mne tak si asi vytvorím nové susedstvo v ktorom sa asi stane znova tá chyba a potom by som na nejakú dobu prestala hrať The Sims. Priznávam ... mám v hre nejaké downloady a aj neoficiálne :oops: . Čiže Ďakujem aj za odkaz na program :) určite sa mi bude hodiť. Hneď ako sa vrátim domov od strýka si ho stiahnem :) . A šťastné a veselé aj keď Vianoce boli včera :D
Hah... po veľkom kroku v mojom osobnom živote som sa zase ukázala aj v kútoch internetu
Obrázok užívateľa
Yashiro
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 244
Registrovaný: Štv 07 Okt 2010, 13:53
Bydlisko: Posteľ
Pohlavie: Simka

Re: Chyba

Poslaťod Yashiro » Str 29 Dec 2010, 16:56

Ešte by som sa chcela spýtať, že či tá rodina kde sa stala tá chyba dá zachrániť tak, že by som ju vystihovala bez domu a dala do iného susedstva. Dalo by sa to? A môže sa mi tá chyba preniesť do toho ďalšieho susedstva?
Hah... po veľkom kroku v mojom osobnom živote som sa zase ukázala aj v kútoch internetu
Obrázok užívateľa
Yashiro
Dieťa
Dieťa
 
Príspevky: 244
Registrovaný: Štv 07 Okt 2010, 13:53
Bydlisko: Posteľ
Pohlavie: Simka

Re: Chyba

Poslaťod Emerald » Str 29 Dec 2010, 20:38

To môžeš skúsiť :wink: snáď bude všetko v poriadku.
Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku!

- Boys in books are just better
- Nechajte ma snívať.
- Som tu pre vás, vaša Emerald
- Google should be your best friend!
Obrázok užívateľa
Emerald
Globálny moderátor
Globálny moderátor
 
Príspevky: 6552
Registrovaný: Pia 21 Mar 2008, 23:17
Bydlisko: GAMESIMS
Pohlavie: Simka


Späť na PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 2 hostia